Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube Pinheiros AA Internacional de Limeira
luiz Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 37.8
formidable Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Méndez met een snelle inworp. Pittarella met een sublieme pass. Car is nu in balbezit. Palermo verovert de bal door een tackle van achteren. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Brenna onderschept slim de pass. Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Garner passt de bal zonder na te denken. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez kopt de bal weg. Freire is nu in balbezit. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Bierzyński met de inworp. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga draait met de bal, schiet en ... Espadanyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - AA Internacional de Limeira 1:0

19e minuut.
Bierzyński met een snelle inworp. Valente is nu in balbezit. Minga onderschept slim de pass. Minga geeft een lange en hoge pass. Bojonegoro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lombardi heeft problemen om de bal te vangen. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... Poimenidis verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

20e minuut.
Car onderschept slim de pass. Car speelt de bal door. Chorąży met een sublieme pass. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Anglada geeft een hoge lob. Minga probeert de bal aan de voet te houden. Lima is nu in balbezit. Minga onderschept slim de pass. Minga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Freire probeert naar een medespeler te passen. Garner met een sublieme pass. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... Espadanyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Poimenidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - AA Internacional de Limeira 2:0

39e minuut.
Bierzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garner speelt de bal door. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Espadanyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - AA Internacional de Limeira 3:0

43e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Garner rent richting de bal. Pittarella begaat een overtreding. Pittarella krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojonegoro probeert naar een medespeler te passen. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Garner passt de bal met de wreef. Lima rent richting de bal. Bierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 31%, AA Internacional de Limeira 69%.
Esporte Clube Pinheiros - AA Internacional de Limeira 3:0

49e minuut.
Palermo verovert de bal door een tackle van achteren. Pittarella probeert naar een medespeler te passen. Olarán rent richting de bal. Olarán passt de bal zonder na te denken. Daar is Langlois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Freire rent richting de bal. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Poimenidis is nu in balbezit. Bojonegoro onderschept slim de pass. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - AA Internacional de Limeira 4:0

58e minuut.
Palermo heeft problemen om de bal te vangen. Palermo speelt de bal door. Brenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro schiet op doel. Espadanyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bojonegoro rent richting de bal. Brenna begaat een overtreding. Bojonegoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Garner met een snel genomen vrije trap. Daar is Lima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga is nu in balbezit. Minga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Valente de bal onder controle te krijgen. Poimenidis is nu in balbezit. Minga verovert de bal door een tackle van achteren. Minga haalt uit met een fantastische trap. Espadanyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - AA Internacional de Limeira 5:0

77e minuut.
Lima geeft de bal voor. Inworp. Bierzyński met een snelle inworp. Minga rent richting de bal. Minga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bierzyński met de inworp. Garner probeert naar een medespeler te passen. Minga rent richting de bal. Minga haalt uit met een fantastische trap. Espadanyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bojonegoro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - AA Internacional de Limeira 6:0

78e minuut.
Pittarella speelt de bal door. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo speelt de bal door. Daar is Bojonegoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński speelt de bal door. Poimenidis is nu in balbezit. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Espadanyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bojonegoro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - AA Internacional de Limeira 7:0

88e minuut.
Brenna is nu in balbezit. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardi rent richting de bal. Bojonegoro onderschept slim de pass. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 38%, AA Internacional de Limeira 62%.
Esporte Clube Pinheiros - AA Internacional de Limeira 7:0