Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AA Internacional de Limeira Raijin Strikers
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 34.1
average Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal in één keer door. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Raijin Strikers 1:0

19e minuut.
Zimmerbauer probeert naar een medespeler te passen. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire geeft de bal voor. Mazaropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi haalt uit met een fantastische trap. Espadanyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AA Internacional de Limeira - Raijin Strikers 1:1

22e minuut.
Poimenidis onderschept slim de pass. Valente is nu in balbezit. Valente speelt de bal door. Graffite rent richting de bal. Graffite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Valente kopt de bal weg. Didry bereikt de bal nog maar net als eerste. Didry passt de bal in één keer door. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano geeft de bal voor. Conrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Graffite rent richting de bal. Conrado probeert naar een medespeler te passen. Regueiro kopt de bal weg. Leht is nu in balbezit. Leht geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lombardi rent richting de bal. Lombardi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leht met de inworp. Regueiro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zimmerbauer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenna. Zimmerbauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Didry met een snel genomen vrije trap. Espadanyer probeert naar een medespeler te passen. Méndez kopt de bal weg. Graffite is nu in balbezit. Graffite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abreu de bal. Graffite is nu in balbezit. Graffite schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AA Internacional de Limeira 51%, Raijin Strikers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AA Internacional de Limeira - Raijin Strikers 1:1

50e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rissi de bal. Didry speelt de bal door. Daar is Brenna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenna geeft een lange en hoge pass. Paal!

61e minuut.
Leht met de inworp. Didry bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brenna krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Leht met een sublieme pass. Poimenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poimenidis geeft een lange en hoge pass. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zimmerbauer neemt de hoekschop. Daar is Cattonaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cattonaro draait met de bal, schiet en ... Espadanyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AA Internacional de Limeira 55%, Raijin Strikers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AA Internacional de Limeira - Raijin Strikers 1:1