Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocajuba Paris Saint Gennar 1926
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro onderschept slim de pass. Ruviaro probeert naar een medespeler te passen. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Papel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maranhão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruviaro is nu in balbezit. Ruviaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ragi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocajuba - Paris Saint Gennar 1926 1:0

32e minuut.
Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupãzinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasconcelos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasconcelos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Toró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Maranhão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos passt de bal zonder na te denken. Ruviaro geeft een hoge lob. Ragi bokst de bal weg.

37e minuut.
Inworp. Vasconcelos met een snelle inworp. Rey is nu in balbezit. Qualira onderschept slim de pass. Qualira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mocajuba - Paris Saint Gennar 1926 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocajuba 44%, Paris Saint Gennar 1926 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mocajuba - Paris Saint Gennar 1926 1:1

49e minuut.
Ruviaro is nu in balbezit. Ruviaro speelt de bal door. Gavião is nu in balbezit. Motta onderschept slim de pass. Motta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro rent richting de bal. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Papel verovert de bal door een tackle van achteren. Xavier probeert naar een medespeler te passen. Qualira bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualira draait met de bal, schiet en ... Teixeira probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Papel is nu in balbezit. Ruviaro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruviaro passt de bal met de wreef. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ragi trapt de bal weg van het doel. Vasconcelos heeft problemen om de bal te vangen. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocajuba 28%, Paris Saint Gennar 1926 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mocajuba - Paris Saint Gennar 1926 1:1