Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Requiao FC Jeonbuk Hyundai Motors
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cametá passt de bal in één keer door. Maranhão probeert naar een medespeler te passen. Pascoal rent richting de bal. Pascoal draait met de bal, schiet en ... Linhares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Requiao FC - Jeonbuk Hyundai Motors 1:0

9e minuut.
Maranhão probeert naar een medespeler te passen. Estevão is nu in balbezit. Estevão speelt de bal door. Sagres is nu in balbezit. Sagres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Requiao FC - Jeonbuk Hyundai Motors 1:1

17e minuut.
Rêgo onderschept slim de pass. Rêgo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caetano de bal. Estevão is nu in balbezit. Estevão haalt uit met een fantastische trap. Possato bokst de bal weg.

26e minuut.
Vaz trapt de bal weg van het doel. Pelicano kopt de bal weg. Pannunzio rent richting de bal. Sagres verovert de bal door een tackle van achteren. Sagres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pannunzio is nu in balbezit. Sagres verovert de bal door een tackle van achteren. Sagres draait met de bal, schiet en ... Possato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano verovert de bal door een tackle van achteren. Pelicano passt de bal in één keer door. Sagres rent richting de bal. Sagres draait met de bal, schiet en ... Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Requiao FC - Jeonbuk Hyundai Motors 1:2

42e minuut.
Pelicano rent richting de bal. Pelicano passt de bal met de wreef. Sagres is nu in balbezit. Sagres haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vaz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Requiao FC - Jeonbuk Hyundai Motors 1:3

44e minuut.
Dodô met een sublieme pass. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pato maakt een afschuwelijke overtreding. Pato is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Daar is Vaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres verovert de bal door een tackle van achteren. Sagres haalt uit met een fantastische trap. Possato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Requiao FC - Jeonbuk Hyundai Motors 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Requiao FC 69%, Jeonbuk Hyundai Motors 31%.
Requiao FC - Jeonbuk Hyundai Motors 1:4

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deodoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maranhão rent richting de bal. Pelicano verovert de bal door een tackle van achteren. Pelicano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Muniz onderschept slim de pass. Pelicano rent richting de bal. Pelicano probeert naar een medespeler te passen. Sagres rent richting de bal. Sagres haalt uit met een fantastische trap. Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Requiao FC - Jeonbuk Hyundai Motors 1:5

70e minuut.
Dodô is nu in balbezit. Rattata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodô. Dodô krijgt een gele kaart. Rattata wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rattata kan niet meer verder spelen. Meireles komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Meireles onderschept slim de pass. Meireles met een sublieme pass. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pascoal rent richting de bal. Pascoal haalt uit met een fantastische trap. Dodô kopt de bal weg. Estevão probeert de bal aan de voet te houden. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Requiao FC - Jeonbuk Hyundai Motors 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Requiao FC 54%, Jeonbuk Hyundai Motors 46%.
Requiao FC - Jeonbuk Hyundai Motors 2:5