Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco FCR Infantes Gigantes
Tática 1 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


14e minuut.
Imbacher rent richting de bal. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell passt de bal in één keer door. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Infantes Gigantes 0:1

15e minuut.
Guignard geeft een hoge lob. Nadiack rent richting de bal. Pietranik begaat een overtreding. Pietranik krijgt een gele kaart. Nadiack raakt geblesseerd tijdens het duel. Svanotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Getiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius schiet op doel. Getiren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Infantes Gigantes 0:2

18e minuut.
Ciserani rent richting de bal. Svanotti onderschept slim de pass. Polak onderschept slim de pass. Polak geeft een hoge lob. Chiţa springt en kopt de bal. Colina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Michon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ren de bal. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Takó de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Infantes Gigantes 1:2

42e minuut.
Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba probeert naar een medespeler te passen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel. Getiren bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 52%, Infantes Gigantes 48%.
Vasco FCR - Infantes Gigantes 1:2

50e minuut.
Krancevičius heeft problemen om de bal te vangen. Imbacher is nu in balbezit. Imbacher geeft een lange en hoge pass. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... Getiren bokst de bal weg. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Getiren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Infantes Gigantes 1:3

60e minuut.
Imbacher passt de bal in één keer door. Polak is nu in balbezit. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuzuban komt het veld opgelopen. Gromadzki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius rent richting de bal. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Polak onderschept slim de pass. Polak probeert naar een medespeler te passen. Cuzuban rent richting de bal. Cuzuban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Infantes Gigantes 2:3

76e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell schiet op doel. Getiren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Svanotti passt de bal in één keer door. Zatelli geeft de bal voor. Nadiack kopt de bal weg. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Daar is Mitchell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Inworp. Gromadzki met de inworp. Polak met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nadiack probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krancevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krancevičius passt de bal zonder na te denken. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 54%, Infantes Gigantes 46%.
Vasco FCR - Infantes Gigantes 2:3