Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineirense FC WashingtonFc
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosio speelt de bal door. Japinha is nu in balbezit. Japinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete is nu in balbezit. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - WashingtonFc 1:0

17e minuut.
Pinheiro kopt de bal weg. Kanu is nu in balbezit. Rocha rent richting de bal. Kanu onderschept slim de pass. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Aguiar met een harde bal richting middenveld. Pinheiro kopt de bal weg. Kanu is nu in balbezit. Kanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ambrosio speelt de bal door. Sagaz rent richting de bal. Sagaz passt de bal zonder na te denken. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineirense FC 42%, WashingtonFc 58%.
Mineirense FC - WashingtonFc 1:0

53e minuut.
Japinha is nu in balbezit. Japinha met een sublieme pass. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola is nu in balbezit. Acerola schiet op doel. Minarete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Rabanete de bal onder controle te krijgen. Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi is nu in balbezit. Patola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patola krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando begaat een overtreding. Rocinha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rocinha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Japinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerola rent richting de bal. Acerola haalt uit met een fantastische trap. Minarete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Rocinha geeft een hoge lob. Acerola kopt de bal weg. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha onderschept slim de pass. Japinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pinheiro passt de bal met de wreef. Rocinha rent richting de bal. Saccomando onderschept slim de pass. Saccomando haalt uit met een fantastische trap. Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - WashingtonFc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineirense FC 47%, WashingtonFc 53%.
Mineirense FC - WashingtonFc 2:0