Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.09
  • Stadion: EXIT8 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1312
EXIT8 Pipa F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
da Vila heeft problemen om de bal te vangen. Gamarra rent richting de bal. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra schiet op doel. Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is da Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gamarra is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cavalieri verovert de bal door een tackle van achteren. Nogueira is nu in balbezit. Nogueira passt de bal zonder na te denken. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Maluco met een sublieme pass. Rebeque is nu in balbezit. Rebeque geeft de bal voor. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Quintanilha rent richting de bal. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXIT8 56%, Pipa F.C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EXIT8 - Pipa F.C 0:0

46e minuut.
Rocha speelt de bal door. Quintanilha rent richting de bal. Gamarra begaat een overtreding. Gamarra krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Dalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Pipa F.C 0:1

58e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem probeert naar een medespeler te passen. da Vila heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Pipa F.C 0:2

65e minuut.
Pinga geeft een hoge lob. Pacheco kopt de bal weg. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Quintanilha geeft de bal voor. Barone kopt de bal weg. Marin kan de bal niet met de borst controleren. Barone onderschept slim de pass. Barone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rebeque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vargas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ximenes. Vargas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vargas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Pipa F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXIT8 57%, Pipa F.C 43%.
EXIT8 - Pipa F.C 0:3