Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
managerpro Lee Siyeon FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Silveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim speelt de bal door. Sagaz heeft problemen om de bal te vangen. Sagaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero geeft de bal voor. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sagaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. Chulapa speelt de bal door. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Caetano passt de bal in één keer door. Sagaz is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Querubim verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pezzi heeft problemen om de bal te vangen. Caetano is nu in balbezit. Pelágio rent richting de bal. Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rico rent richting de bal. Rico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Risadinha de bal. Sagaz rent richting de bal. Sagaz schiet op doel. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
managerpro - Lee Siyeon FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: managerpro 49%, Lee Siyeon FC 51%.
managerpro - Lee Siyeon FC 0:1

59e minuut.
Pinheiro trapt de bal weg van het doel. Querubim is nu in balbezit. Querubim passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sagaz de bal. Sagaz haalt uit met een fantastische trap. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Risadinha geeft een lange en hoge pass. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rico krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Chulapa onderschept slim de pass. Chulapa geeft een hoge lob. Sagaz rent richting de bal. Sagaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
managerpro - Lee Siyeon FC 0:2

72e minuut.
Silveira onderschept slim de pass. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio passt de bal zonder na te denken. Bosco rent richting de bal. Bosco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: managerpro 49%, Lee Siyeon FC 51%.
managerpro - Lee Siyeon FC 0:2