Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco FCR São Felippe FC
Tática 2 Tactiek 5 R
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
39.1 gemiddelde waardering 47.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Savella verovert de bal door een tackle van achteren. Savella probeert naar een medespeler te passen. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Michon speelt de bal door. Klungelig pakt Burlacu de bal. Chitzoff is nu in balbezit. Chitzoff geeft een lange en hoge pass. Lipawsky krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - São Felippe FC 0:1

9e minuut.
Chitzoff passt de bal zonder na te denken. Lipawsky heeft problemen om de bal te vangen. Lipawsky speelt de bal door. Schroyen rent richting de bal. Schroyen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky met een sublieme pass. Schroyen rent richting de bal. Schroyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - São Felippe FC 0:2

19e minuut.
Michon passt de bal in één keer door. Polak rent richting de bal. Polak passt de bal zonder na te denken. Ciserani rent richting de bal. Ciserani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth geeft een lange en hoge pass. Lipawsky speelt de bal door. Schroyen heeft problemen om de bal te vangen. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - São Felippe FC 0:3

32e minuut.
Lipawsky met een sublieme pass. Ravikanth rent richting de bal. Ravikanth passt de bal zonder na te denken. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen schiet op doel. Lalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - São Felippe FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 67%, São Felippe FC 33%.
Vasco FCR - São Felippe FC 0:4

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuzuban komt het veld opgelopen. Gromadzki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Schroyen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lipawsky de bal. Lipawsky passt de bal met de wreef. Schroyen rent richting de bal. Schroyen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Daar is Chitzoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitzoff passt de bal in één keer door. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Bardi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Lipawsky met een snelle inworp. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth passt de bal met de wreef. Rehn geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Savella onderschept slim de pass. Savella geeft de bal voor. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Krejč is nu in balbezit. Krejč passt de bal in één keer door. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki schiet op doel. Castelao probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Savella geeft de bal voor. Buitenspel voor Lipawsky. Goede buitenspelval van de verdediging. Spodrītis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 58%, São Felippe FC 42%.
Vasco FCR - São Felippe FC 0:4