Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WashingtonFc InhaumaFC
433 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho onderschept slim de pass. Ramalho geeft de bal voor. Klungelig pakt Marcelino de bal. Marcelino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Prata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha geeft een hoge lob. Praxedes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc - InhaumaFC 1:0

14e minuut.
Rabanete geeft een hoge lob. Inworp. Petrin met de inworp. Rio Branco is nu in balbezit. Rio Branco geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Rossi speelt de bal door. Marcelino rent richting de bal. Patola begaat een overtreding. Patola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WashingtonFc 46%, InhaumaFC 54%.
WashingtonFc - InhaumaFC 1:0

50e minuut.
Linhares rent richting de bal. Linhares geeft de bal voor. Inworp. Prata met de inworp. Japinha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ramalho passt de bal met de wreef. Rosa rent richting de bal. Rosa passt de bal in één keer door. Marcelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelino draait met de bal, schiet en ... Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Acerola passt de bal in één keer door. Linhares kan de bal niet met de borst controleren. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc - InhaumaFC 2:0

70e minuut.
Sena kopt de bal weg. Daar is Japinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japinha passt de bal zonder na te denken. Acerola rent richting de bal. Acerola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc - InhaumaFC 3:0

80e minuut.
Marcelino onderschept slim de pass. Marcelino speelt de bal door. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ... Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Praxedes met een harde bal richting middenveld. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho passt de bal in één keer door. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WashingtonFc 51%, InhaumaFC 49%.
WashingtonFc - InhaumaFC 3:0