Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lee Siyeon FC Pipa F.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo passt de bal in één keer door. Gava is nu in balbezit. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Pinheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas passt de bal in één keer door. Daar is Portela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lee Siyeon FC - Pipa F.C 0:1

22e minuut.
Cavalieri is nu in balbezit. Querubim verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim passt de bal met de wreef. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Cantagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim passt de bal met de wreef. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo passt de bal met de wreef. Romero is nu in balbezit. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Querubim onderschept slim de pass. Querubim passt de bal zonder na te denken. Sagaz rent richting de bal. Sagaz haalt uit met een fantastische trap. Marin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lee Siyeon FC - Pipa F.C 1:1

37e minuut.
Sagaz rent richting de bal. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Arouca met een snelle inworp. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borges de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sagaz probeert de bal aan de voet te houden. Cavalieri is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lee Siyeon FC 34%, Pipa F.C 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lee Siyeon FC - Pipa F.C 1:1

59e minuut.
Romero probeert de bal aan de voet te houden. Gamarra is nu in balbezit. Fininho begaat een overtreding. Fininho krijgt een gele kaart. Gamarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Quebrado met een snel genomen vrije trap. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gava. Gava krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Arouca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pascoalino komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. da Guia trapt de bal weg van het doel. Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Romero speelt de bal door. Marin geeft een lange en hoge pass. Rico rent richting de bal. Rico geeft een lange en hoge pass. Caetano probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Daar is Caetano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo passt de bal zonder na te denken. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Pinheiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero begaat een overtreding. Romero krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Gava met een sublieme pass. Querubim is nu in balbezit. Querubim passt de bal met de wreef. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Caetano kopt de bal weg. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado speelt de bal door. Gamarra rent richting de bal. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pinheiro trapt de bal weg. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Querubim. Querubim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lee Siyeon FC 47%, Pipa F.C 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lee Siyeon FC - Pipa F.C 1:1