Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
managerpro EXIT8
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Daar is Pezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal met de wreef. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Ávila rent richting de bal. Ávila geeft een lange en hoge pass. Maluco is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Quintanilha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha is nu in balbezit. Met opzet legt Pezzi zijn tegenspeler op de grond. Pezzi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ávila kopt de bal weg. Inworp. Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ... Rocinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pelágio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quintanilha is nu in balbezit. Pelágio onderschept slim de pass. Bosco is nu in balbezit. Bosco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
managerpro - EXIT8 1:0

36e minuut.
Bosco rent richting de bal. Quintanilha rent richting de bal. Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Pelágio rent richting de bal. Pelágio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal in één keer door. Barone rent richting de bal. Barone haalt uit met een fantastische trap. Castro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pacheco zal de hoekschop nemen. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
managerpro - EXIT8 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: managerpro 53%, EXIT8 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
managerpro - EXIT8 1:1

52e minuut.
Ximenes met een sublieme pass. Pezzi rent richting de bal. Rocha maakt een afschuwelijke overtreding. Rocha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pezzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silveira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bosco rent richting de bal. Bosco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dalmaz met een harde bal richting middenveld. Silveira kopt de bal weg. Klungelig pakt da Vila de bal. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio haalt uit met een fantastische trap. Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ximenes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muniz met de inworp. Pelágio rent richting de bal. Pelágio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
managerpro - EXIT8 2:1

61e minuut.
Nogueira onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muniz met een snelle inworp. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio geeft de bal voor. Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Fininho is nu in balbezit. Fininho geeft een lange en hoge pass. Quintanilha kopt de bal weg. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pedalada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi passt de bal met de wreef. Bosco rent richting de bal. Bosco schiet op doel. Dalmaz bokst de bal weg.

70e minuut.
Pinga probeert de bal aan de voet te houden. Pezzi rent richting de bal. Pezzi speelt de bal door. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Ximenes de bal onder controle te krijgen. Pelágio is nu in balbezit. Nogueira maakt een afschuwelijke overtreding. Nogueira krijgt een gele kaart. Pelágio raakt geblesseerd tijdens het duel. Silveira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pinga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedalada met de inworp. Pelágio is nu in balbezit. Pelágio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
managerpro - EXIT8 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: managerpro 29%, EXIT8 71%.
managerpro - EXIT8 3:1