Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Felippe FC Infantes Gigantes
5 R Tactiek 352
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 46.2
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Nadiack passt de bal zonder na te denken. Buba is nu in balbezit. Ravikanth maakt een afschuwelijke overtreding. Ravikanth is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rehn. Rehn krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bichado verovert de bal door een tackle van achteren. Rehn verovert de bal door een tackle van achteren. Rehn met een sublieme pass. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky schiet op doel. Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Chitzoff verovert de bal door een tackle van achteren. Chitzoff geeft een lange en hoge pass. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky met een sublieme pass. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - Infantes Gigantes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Felippe FC 46%, Infantes Gigantes 54%.
São Felippe FC - Infantes Gigantes 1:0

49e minuut.
Mitchell probeert naar een medespeler te passen. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba met een sublieme pass. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savella probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky geeft de bal voor. Takó kopt de bal weg. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Svanotti de bal. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky speelt de bal door. Schroyen rent richting de bal. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard geeft een hoge lob. Inworp. Rehn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chitzoff geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wyrwas geeft de bal voor. Inworp. Bichado met een snelle inworp. Zatelli rent richting de bal. Zatelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bichado probeert naar een medespeler te passen. Mitchell rent richting de bal. Savella begaat een overtreding. Savella krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Alexander rent richting de bal. Svanotti verovert de bal door een tackle van achteren. Svanotti passt de bal met de wreef. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba geeft een lange en hoge pass. Castelao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nadiack rent richting de bal. Nadiack draait met de bal, schiet en ... Castelao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Felippe FC 64%, Infantes Gigantes 36%.
São Felippe FC - Infantes Gigantes 1:0