Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
InhaumaFC Mineirense FC
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mazaropi rent richting de bal. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marcelino de bal. Marcelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
InhaumaFC - Mineirense FC 1:0

13e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Peladeiro kopt de bal weg. Ramalho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kanu is nu in balbezit. Kanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de bal. Ramalho is nu in balbezit. Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Ramalho rent richting de bal. Ramalho passt de bal met de wreef. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
InhaumaFC - Mineirense FC 2:0

30e minuut.
Valente met de inworp. Kanu is nu in balbezit. Kanu passt de bal met de wreef. Saccomando rent richting de bal. Saccomando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InhaumaFC 44%, Mineirense FC 56%.
InhaumaFC - Mineirense FC 2:0

47e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortiz. Lorenzi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lorenzi kan niet meer verder spelen. Bertoldo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bertoldo passt de bal met de wreef. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertoldo met de inworp. Valverde geeft een lange en hoge pass. Rio Branco rent richting de bal. Rio Branco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rio Branco passt de bal met de wreef. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin geeft een hoge lob. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InhaumaFC 42%, Mineirense FC 58%.
InhaumaFC - Mineirense FC 2:0