Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.09
  • Stadion: Pipa F.C Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2273
Pipa F.C managerpro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Bosco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Bach met een sublieme pass. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipa F.C - managerpro 1:0

30e minuut.
Silveira probeert naar een medespeler te passen. Muniz rent richting de bal. Met opzet legt Cantagalo zijn tegenspeler op de grond. Cantagalo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Penedo met een sublieme pass. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach speelt de bal door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pelágio speelt de bal door. Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Bosco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pipa F.C - managerpro 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipa F.C 57%, managerpro 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pipa F.C - managerpro 1:1

58e minuut.
Rebeque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco is nu in balbezit. Bosco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muniz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cavalieri is nu in balbezit. Silveira onderschept slim de pass. Silveira probeert naar een medespeler te passen. Bosco rent richting de bal. Bosco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipa F.C 48%, managerpro 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pipa F.C - managerpro 1:1