Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infantes Gigantes Pipa F.C
352 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 15.8
excellent Schieten weak
average Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Rebeque rent richting de bal. Nadiack onderschept slim de pass. Nadiack speelt de bal door. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Pipa F.C 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Bach de bal. Guignard rent richting de bal. Guignard met een sublieme pass. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bichado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri speelt de bal door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rebeque is nu in balbezit. Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack speelt de bal door. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ren geeft de bal voor. Buba rent richting de bal. Buba met een sublieme pass. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell onderschept slim de pass. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. da Guia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Pipa F.C 2:0

30e minuut.
Mitchell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Penedo is nu in balbezit. Krancevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Pipa F.C 3:0

39e minuut.
Mitchell speelt de bal door. Nadiack rent richting de bal. Borges is nu in balbezit. Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack draait met de bal, schiet en ... da Guia bokst de bal weg. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Pipa F.C 4:0

41e minuut.
Bichado probeert naar een medespeler te passen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell met een sublieme pass. Daar is Krancevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krancevičius schiet op doel. da Guia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Pipa F.C 5:0

42e minuut.
Mitchell passt de bal in één keer door. Zatelli heeft problemen om de bal te vangen. Zatelli geeft de bal voor. Mitchell rent richting de bal. Mitchell schiet op doel. da Guia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 22%, Pipa F.C 78%.
Infantes Gigantes - Pipa F.C 5:0

48e minuut.
Svanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanotti passt de bal in één keer door. Buba probeert naar een medespeler te passen. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. da Guia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Pipa F.C 6:0

50e minuut.
Quebrado onderschept slim de pass. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell rent richting de bal. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Pipa F.C 7:0

62e minuut.
Nadiack speelt de bal door. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell met een sublieme pass. Klungelig pakt Krancevičius de bal. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
da Guia trapt de bal weg van het doel. Zatelli probeert naar een medespeler te passen. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Pipa F.C 8:0

65e minuut.
Nadiack geeft een lange en hoge pass. da Guia speelt de bal door. Svanotti kopt de bal weg. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Nadiack raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esquerdinha komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mitchell passt de bal in één keer door. da Guia met een sublieme pass. Mitchell kopt de bal weg. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Marin trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zatelli met de inworp. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Buba met een sublieme pass. Bichado geeft de bal voor. Penedo probeert de bal aan de voet te houden. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... da Guia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bichado kan de bal niet met de borst controleren. Filho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bichado raakt geblesseerd tijdens het duel. Bichado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. da Guia probeert naar een medespeler te passen. Mitchell rent richting de bal. Mitchell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. da Guia met een harde bal richting middenveld. Mitchell probeert de bal met de borst te controleren. Mitchell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Quebrado is nu in balbezit. Svanotti onderschept slim de pass. Rebeque is nu in balbezit. Svanotti verovert de bal door een tackle van achteren. Buba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 32%, Pipa F.C 68%.
Infantes Gigantes - Pipa F.C 8:0