Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco FCR EXIT8
Tática 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 16.6
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Spodrītis met de inworp. Kallinger kan de bal niet met de borst controleren. Kallinger geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - EXIT8 1:0

2e minuut.
Imbacher passt de bal met de wreef. Michon rent richting de bal. Michon passt de bal met de wreef. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Dalmaz trapt de bal weg van het doel. Pinga kopt de bal weg. Cuzuban rent richting de bal. Cuzuban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - EXIT8 2:0

4e minuut.
Barone met een sublieme pass. Klungelig pakt Rocha de bal. Cuzuban is nu in balbezit. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Rocha passt de bal in één keer door. Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - EXIT8 2:1

22e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Villalta passt de bal met de wreef. Quintanilha heeft problemen om de bal te vangen. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Michon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira maakt een afschuwelijke overtreding. Michon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kallinger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban draait met de bal, schiet en ... Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Michon bereikt de bal nog maar net als eerste. Michon passt de bal zonder na te denken. Villalta speelt de bal door. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 23%, EXIT8 77%.
Vasco FCR - EXIT8 2:1

56e minuut.
Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem onderschept slim de pass. Nenem geeft een lange en hoge pass. Imbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbacher geeft een hoge lob. Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Polak komt het veld opgelopen. Lónich komt het veld opgelopen. Chiţa komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Michon passt de bal met de wreef. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta met een sublieme pass. Chiţa rent richting de bal. Chiţa draait met de bal, schiet en ... Dalmaz bokst de bal weg. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Getiren speelt de bal door. Michon kopt de bal weg. Daar is Chiţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Bardi komt het veld opgelopen. Ciserani komt het veld opgelopen. Dalmaz trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michon met een snelle inworp. Bardi geeft de bal voor. Ciserani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Polak geeft de bal voor. Nenem heeft problemen om de bal te vangen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa schiet op doel. Dalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Chiţa de bal onder controle te krijgen. Pietranik kopt de bal weg. Klungelig pakt Bardi de bal. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - EXIT8 3:1

83e minuut.
Michon is nu in balbezit. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Michon onderschept slim de pass. Michon schiet op doel. Dalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michon neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pinga de bal. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ximenes rent richting de bal. Michon verovert de bal door een tackle van achteren. Michon probeert naar een medespeler te passen. Chiţa rent richting de bal. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - EXIT8 4:1

90e minuut.
Ciserani passt de bal in één keer door. da Vila geeft een hoge lob. Chiţa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bardi rent richting de bal. Bardi draait met de bal, schiet en ... Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 22%, EXIT8 78%.
Vasco FCR - EXIT8 4:1