Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infantes Gigantes WashingtonFc
352 Tactiek 433
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 18.8
very good Schieten poor
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Zatelli probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Esquerdinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquerdinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 1:0

3e minuut.
Rocha rent richting de bal. Krancevičius onderschept slim de pass. Krancevičius passt de bal in één keer door. Esquerdinha rent richting de bal. Esquerdinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 2:0

4e minuut.
Sena probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio geeft een hoge lob. Rocinha probeert de bal met de borst te controleren. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell schiet op doel. Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 3:0

12e minuut.
Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell speelt de bal door. Daar is Krancevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krancevičius schiet op doel. Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 4:0

12e minuut.
Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius passt de bal in één keer door. Daar is Esquerdinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Krancevičius passt de bal zonder na te denken. Mitchell controleert de bal met de borst. Mitchell passt de bal in één keer door. Esquerdinha is nu in balbezit. Esquerdinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Svanotti kopt de bal weg. Rabanete is nu in balbezit. Krancevičius maakt een afschuwelijke overtreding. Rabanete wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rabanete kan niet meer verder spelen. Branquinho komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Krancevičius passt de bal in één keer door. Esquerdinha heeft problemen om de bal te vangen. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 5:0

30e minuut.
Esquerdinha onderschept slim de pass. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 6:0

37e minuut.
Rocha rent richting de bal. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell passt de bal in één keer door. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 7:0

39e minuut.
Rocha rent richting de bal. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell speelt de bal door. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 8:0

41e minuut.
Rocha kan de bal niet met de borst controleren. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Esquerdinha is nu in balbezit. Esquerdinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 9:0

45e minuut.
Bichado onderschept slim de pass. Bichado speelt de bal door. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius schiet op doel. Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 33%, WashingtonFc 67%.
Infantes Gigantes - WashingtonFc 10:0

47e minuut.
Bichado passt de bal in één keer door. Esquerdinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquerdinha passt de bal met de wreef. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Aguiar met een sublieme pass. Bichado kopt de bal weg. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Svanotti rent richting de bal. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell met een sublieme pass. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 11:0

58e minuut.
Zatelli met een sublieme pass. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius passt de bal zonder na te denken. Esquerdinha rent richting de bal. Esquerdinha haalt uit met een fantastische trap. Aguiar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Takó rent richting de bal. Acerola begaat een overtreding. Acerola krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mitchell passt de bal zonder na te denken. Daar is Krancevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... Branquinho probeert de bal aan de voet te houden. Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 12:0

69e minuut.
Takó passt de bal in één keer door. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mitchell kopt de bal weg. Rocinha rent richting de bal. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquerdinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquerdinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Svanotti onderschept slim de pass. Svanotti geeft de bal voor. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 13:0

75e minuut.
Japinha rent richting de bal. Japinha probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Krancevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rigon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zatelli met de inworp. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Zatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zatelli geeft een hoge lob. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Esquerdinha de bal. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Mitchell passt de bal met de wreef. Esquerdinha rent richting de bal. Esquerdinha haalt uit met een fantastische trap. Aguiar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - WashingtonFc 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 21%, WashingtonFc 79%.
Infantes Gigantes - WashingtonFc 14:0