Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco FCR Mineirense FC
Tática 1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pinheiro rent richting de bal. Villalta onderschept slim de pass. Villalta passt de bal met de wreef. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tampsi rent richting de bal. Tampsi passt de bal zonder na te denken. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kanu rent richting de bal. Villalta onderschept slim de pass. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodrītis onderschept slim de pass. Spodrītis passt de bal met de wreef. Daar is Cuzuban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzuban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Tampsi geeft een lange en hoge pass. Michon kopt de bal weg. Pinheiro is nu in balbezit. Cuzuban onderschept slim de pass. Cuzuban draait met de bal, schiet en ... Minarete bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Valente is nu in balbezit. Kallinger onderschept slim de pass. Kallinger met een sublieme pass. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sagaz geeft een hoge lob. Inworp. Gromadzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kallinger geeft een lange en hoge pass. Solano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Mineirense FC 1:0

36e minuut.
Imbacher geeft een lange en hoge pass. Cuzuban is nu in balbezit. Vale rent richting de bal. Cuzuban verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzuban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kallinger rent richting de bal. Kallinger met een sublieme pass. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Mineirense FC 2:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michon met de inworp. Villalta is nu in balbezit. Villalta geeft de bal voor. Solano probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 27%, Mineirense FC 73%.
Vasco FCR - Mineirense FC 2:0

46e minuut.
Saccomando is nu in balbezit. Saccomando passt de bal in één keer door. Inworp. Gromadzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kallinger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pietranik onderschept slim de pass. Pietranik probeert naar een medespeler te passen. Cuzuban heeft problemen om de bal te vangen. Kallinger is nu in balbezit. Kallinger haalt uit met een fantastische trap. Minarete bokst de bal weg.

53e minuut.
Minarete speelt de bal door. Imbacher kopt de bal weg. Villalta geeft de bal voor. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Kallinger is nu in balbezit. Kallinger passt de bal zonder na te denken. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Saccomando verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietranik. Saccomando is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polak komt het veld opgelopen. Lónich komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Bardi komt het veld opgelopen. Chiţa komt het veld opgelopen. Ciserani komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciserani onderschept slim de pass. Ciserani probeert naar een medespeler te passen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiţa rent richting de bal. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Ciserani speelt de bal door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Mineirense FC 3:0

84e minuut.
Klungelig pakt Pietranik de bal. Saccomando is nu in balbezit. Pietranik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietranik krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ciserani passt de bal met de wreef. Michon is nu in balbezit. Michon met een sublieme pass. Klungelig pakt Chiţa de bal. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doeltrap. Vale trapt de bal weg. Imbacher kopt de bal weg. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 22%, Mineirense FC 78%.
Vasco FCR - Mineirense FC 3:0