Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.09
  • Stadion: EXIT8 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2932
EXIT8 São Felippe FC
Normal Tactiek 5 R
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 43.3
weak Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ravikanth met de inworp. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky geeft de bal voor. Schroyen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ravikanth passt de bal zonder na te denken. Lipawsky heeft problemen om de bal te vangen. Lipawsky passt de bal met de wreef. Schroyen rent richting de bal. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn verovert de bal door een tackle van achteren. Chitzoff probeert naar een medespeler te passen. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:1

6e minuut.
Schroyen rent richting de bal. da Vila is nu in balbezit. Schroyen onderschept slim de pass. Schroyen haalt uit met een fantastische trap. Dalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:2

8e minuut.
Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky passt de bal in één keer door. Chitzoff rent richting de bal. Schroyen rent richting de bal. Schroyen schiet op doel. Dalmaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:3

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chitzoff zal de hoekschop nemen. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:4

12e minuut.
Rehn passt de bal met de wreef. Nogueira rent richting de bal. Ravikanth onderschept slim de pass. Schroyen is nu in balbezit. Chitzoff geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:5

14e minuut.
Pinga heeft problemen om de bal te vangen. Chitzoff is nu in balbezit. Chitzoff speelt de bal door. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nenem met een harde bal richting middenveld. Ravikanth kopt de bal weg. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky geeft de bal voor. Chitzoff springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:6

17e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn geeft een lange en hoge pass. Daar is Nenem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schroyen rent richting de bal. Schroyen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:7

19e minuut.
Quintanilha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chitzoff speelt de bal door. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen schiet op doel. da Vila probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lipawsky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Schroyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schroyen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chitzoff rent richting de bal. Chitzoff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:8

23e minuut.
Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn geeft een hoge lob. Lipawsky is nu in balbezit. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:9

30e minuut.
Savella passt de bal zonder na te denken. Rehn rent richting de bal. Rehn passt de bal zonder na te denken. Schroyen rent richting de bal. Schroyen schiet op doel. Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lipawsky met een snelle inworp. Schroyen is nu in balbezit. Ravikanth met een sublieme pass. Chitzoff is nu in balbezit. Chitzoff draait met de bal, schiet en ... Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. da Vila heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Quintanilha heeft problemen om de bal te vangen. Chitzoff is nu in balbezit. Chitzoff met een sublieme pass. Klungelig pakt Schroyen de bal. Schroyen draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Chitzoff speelt de bal door. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky probeert naar een medespeler te passen. Schroyen rent richting de bal. Schroyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:10

37e minuut.
Wyrwas geeft een lange en hoge pass. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schroyen de bal. Schroyen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chitzoff probeert naar een medespeler te passen. Schroyen rent richting de bal. Schroyen passt de bal met de wreef. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bogdanović met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen draait met de bal, schiet en ... Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky draait met de bal, schiet en ... Dalmaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:11

43e minuut.
Rehn rent richting de bal. Chitzoff is nu in balbezit. Rehn probeert naar een medespeler te passen. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky haalt uit met een fantastische trap. Dalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schroyen met een sublieme pass. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXIT8 81%, São Felippe FC 19%.
EXIT8 - São Felippe FC 0:12

46e minuut.
Valverde probeert naar een medespeler te passen. Rehn rent richting de bal. Rehn geeft een lange en hoge pass. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bogdanović kopt de bal weg. Ravikanth rent richting de bal. Ravikanth passt de bal met de wreef. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ravikanth verovert de bal door een tackle van achteren. Ravikanth met een sublieme pass. Chitzoff is nu in balbezit. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen draait met de bal, schiet en ... Dalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lipawsky heeft problemen om de bal te vangen. Lipawsky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Rehn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rehn speelt de bal door. Savella geeft een hoge lob. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ravikanth met een sublieme pass. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky geeft de bal voor. Schroyen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:13

56e minuut.
Wyrwas heeft problemen om de bal te vangen. Chitzoff rent richting de bal. Chitzoff speelt de bal door. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lipawsky kopt de bal weg. Chitzoff is nu in balbezit. Chitzoff probeert naar een medespeler te passen. Schroyen rent richting de bal. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky geeft de bal voor. Klungelig pakt Schroyen de bal. Chitzoff rent richting de bal. Chitzoff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ravikanth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Séra komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rehn geeft een lange en hoge pass. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky passt de bal in één keer door. Schroyen rent richting de bal. Schroyen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lipawsky heeft problemen om de bal te vangen. Lipawsky passt de bal zonder na te denken. Chitzoff geeft een lange en hoge pass. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:14

63e minuut.
Barone speelt de bal door. Klungelig pakt Rocha de bal. Quintanilha is nu in balbezit. Schroyen onderschept slim de pass. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:15

68e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lipawsky zal de hoekschop nemen. Chitzoff heeft problemen om de bal te vangen. Rehn rent richting de bal. Rehn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quintanilha de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Schroyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitzoff met een sublieme pass. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:16

72e minuut.
Chitzoff is nu in balbezit. Chitzoff speelt de bal door. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen schiet op doel. Dalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:17

75e minuut.
Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky geeft de bal voor. Chitzoff rent richting de bal. Chitzoff passt de bal zonder na te denken. Schroyen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:18

77e minuut.
Chitzoff speelt de bal door. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky passt de bal met de wreef. Schroyen rent richting de bal. Schroyen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chitzoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitzoff passt de bal in één keer door. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen schiet op doel. Dalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalmaz trapt de bal weg van het doel. Inworp. Alexander met een snelle inworp. Lipawsky geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nogueira rent richting de bal. Séra verovert de bal door een tackle van achteren. Séra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schroyen de bal. Schroyen schiet op doel. Dalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
da Vila geeft een hoge lob. Inworp. Alexander met een snelle inworp. Lipawsky geeft een hoge lob. Schroyen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - São Felippe FC 0:19

88e minuut.
Séra met een sublieme pass. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn geeft een hoge lob. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXIT8 83%, São Felippe FC 17%.
EXIT8 - São Felippe FC 0:19