Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infantes Gigantes Mulambos FC
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 18.8
excellent Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Svanotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Krancevičius de bal. Braga rent richting de bal. Krancevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Buba geeft een hoge lob. Ferraz speelt de bal door. Krancevičius probeert de bal met de borst te controleren. Krancevičius schiet op doel. Penedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 1:0

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Penedo trapt de bal weg. Svanotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Nadiack de bal. Nadiack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mitchell met een sublieme pass. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack passt de bal in één keer door. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 2:0

19e minuut.
Mitchell passt de bal zonder na te denken. Nadiack rent richting de bal. Nadiack passt de bal zonder na te denken. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Bichado verovert de bal door een tackle van achteren. Bichado geeft de bal voor. Ferraz heeft problemen om de bal te vangen. Nadiack rent richting de bal. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 3:0

28e minuut.
Júnior rent richting de bal. Zatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zatelli met een sublieme pass. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius schiet op doel. Penedo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 4:0

31e minuut.
Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatelli geeft een lange en hoge pass. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell schiet op doel. Penedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferraz kan de bal niet met de borst controleren. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. Penedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 5:0

33e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nadiack de bal. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell schiet op doel. Penedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 6:0

37e minuut.
Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nadiack de bal. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zatelli onderschept slim de pass. Zatelli met een sublieme pass. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel. Penedo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 7:0

42e minuut.
Zatelli speelt de bal door. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius speelt de bal door. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel. Penedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 24%, Mulambos FC 76%.
Infantes Gigantes - Mulambos FC 8:0

46e minuut.
Russo heeft problemen om de bal te vangen. Russo passt de bal met de wreef. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell schiet op doel. Penedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Svanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanotti geeft een lange en hoge pass. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiack draait met de bal, schiet en ... Ferraz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Russo probeert de bal met de borst te controleren. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli passt de bal zonder na te denken. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Svanotti onderschept slim de pass. Svanotti speelt de bal door. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 9:0

54e minuut.
Svanotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferraz de bal. Mitchell met een sublieme pass. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraz rent richting de bal. Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Penedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 10:0

65e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Bichado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitchell speelt de bal door. Nadiack rent richting de bal. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nadiack met een sublieme pass. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. Roiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Penedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 11:0

74e minuut.
Zatelli kopt de bal weg. Zatelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Levy de bal. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell passt de bal in één keer door. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 12:0

78e minuut.
Ren geeft de bal voor. Inworp. Nadal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Russo rent richting de bal. Russo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Mitchell passt de bal in één keer door. Nadiack rent richting de bal. Nadiack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 13:0

83e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Mitchell speelt de bal door. Nadiack rent richting de bal. Nadiack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 14:0

84e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Nadiack rent richting de bal. Buba rent richting de bal. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - Mulambos FC 15:0

85e minuut.
Russo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garrido komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bichado onderschept slim de pass. Bichado speelt de bal door. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell passt de bal in één keer door. Penedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 27%, Mulambos FC 73%.
Infantes Gigantes - Mulambos FC 15:0