Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mulambos FC Infantes Gigantes
Normal Tactiek 352
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38
weak Schieten excellent
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Raquete is nu in balbezit. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell passt de bal met de wreef. Nadiack rent richting de bal. Nadiack schiet op doel. Paal! Ferraz heeft problemen om de bal te vangen. Penedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Zatelli probeert naar een medespeler te passen. Krancevičius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbosa. Krancevičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zatelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zatelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitchell probeert de bal met de borst te controleren. Mitchell draait met de bal, schiet en ... Penedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:1

9e minuut.
Raquete speelt de bal door. Klungelig pakt Garrido de bal. Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell rent richting de bal. Mitchell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Krancevičius passt de bal zonder na te denken. Nadiack rent richting de bal. Levy is nu in balbezit. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:2

13e minuut.
Mitchell met een sublieme pass. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius geeft een lange en hoge pass. Daar is Levy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. Penedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Zatelli kopt de bal weg. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius begaat een overtreding. Krancevičius krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius geeft een hoge lob. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Penedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:3

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Penedo niet meer kan verder spelen. Panke komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Panke trapt de bal weg van het doel. Bichado kopt de bal weg. Ferraz heeft problemen om de bal te vangen. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Roiz kopt de bal weg. Bichado bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga rent richting de bal. Bichado verovert de bal door een tackle van achteren. Bichado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zatelli geeft de bal voor. Mitchell kopt de bal weg. Nadiack is nu in balbezit. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Svanotti kopt de bal weg. Roiz heeft problemen om de bal te vangen. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:4

38e minuut.
Svanotti is nu in balbezit. Svanotti geeft een hoge lob. Ferraz heeft problemen om de bal te vangen. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:5

39e minuut.
Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Braga rent richting de bal. Krancevičius onderschept slim de pass. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bichado onderschept slim de pass. Bichado geeft een lange en hoge pass. Nadiack controleert de bal met de borst. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:6

43e minuut.
Krancevičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Svanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanotti speelt de bal door. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mulambos FC 80%, Infantes Gigantes 20%.
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:6

50e minuut.
Krancevičius met een sublieme pass. Piazza rent richting de bal. Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack schiet op doel. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:7

52e minuut.
Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack met een sublieme pass. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:8

53e minuut.
Guignard is nu in balbezit. Guignard geeft de bal voor. Bichado geeft de bal voor. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:9

55e minuut.
Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius geeft een hoge lob. Nadiack rent richting de bal. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Ferraz met een harde bal richting middenveld. Mitchell kopt de bal weg. Nadiack rent richting de bal. Nadiack draait met de bal, schiet en ... Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:10

56e minuut.
Raquete speelt de bal door. Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raquete is nu in balbezit. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Piazza rent richting de bal. Nadiack onderschept slim de pass. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Svanotti speelt de bal door. Bichado rent richting de bal. Bichado geeft een lange en hoge pass. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Guignard probeert naar een medespeler te passen. Takó probeert naar een medespeler te passen. Buba speelt de bal door. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:11

74e minuut.
Svanotti met een sublieme pass. Bichado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichado passt de bal zonder na te denken. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Braga is nu in balbezit. Zatelli met een sublieme pass. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:12

90e minuut.
Nadiack is nu in balbezit. Daar is Mitchell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mulambos FC 84%, Infantes Gigantes 16%.
Mulambos FC - Infantes Gigantes 0:13