Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Âncora Negra Legendários Football
Attack Tactiek Lucas 352
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten solide
hopeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kabely geeft een lange en hoge pass. Šnajberk kopt de bal weg. Lorenzini heeft problemen om de bal te vangen. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vercilo verovert de bal door een tackle van achteren. Vercilo geeft de bal voor. Daar is Francelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabely rent richting de bal. Kabely geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk is nu in balbezit. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk onderschept slim de pass. Šnajberk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Punga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valença zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Patury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rosado geeft een hoge lob. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica passt de bal met de wreef. Daar is Šnajberk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šnajberk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erzrumyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:1

16e minuut.
Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk geeft de bal voor. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:2

18e minuut.
Daar is Aragão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan passt de bal in één keer door. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:3

19e minuut.
Vercilo geeft de bal voor. Valença kopt de bal weg. Daar is Erzrumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:4

27e minuut.
Kabely speelt de bal door. Stoica is nu in balbezit. Stoica geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:5

33e minuut.
Stoica speelt de bal door. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk passt de bal met de wreef. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Valença met een sublieme pass. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan passt de bal met de wreef. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Valença de bal. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado probeert naar een medespeler te passen. Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Patury trapt de bal weg van het doel. Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença geeft een hoge lob. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan geeft een lange en hoge pass. Patury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Erzrumyan is nu in balbezit. Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal met de wreef. Šnajberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk draait met de bal, schiet en ... Patury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kabely rent richting de bal. Kabely met een sublieme pass. Šnajberk heeft problemen om de bal te vangen. Šnajberk passt de bal met de wreef. Stoica geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:6

42e minuut.
Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan passt de bal in één keer door. Šnajberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk schiet op doel. Patury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:7

45e minuut.
Punga trapt de bal weg. Valença kan de bal niet met de borst controleren. Valença met een sublieme pass. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Âncora Negra 85%, Legendários Football 15%.
Âncora Negra - Legendários Football 0:8

48e minuut.
Valença speelt de bal door. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erzrumyan de bal. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:9

49e minuut.
Casagrande met een sublieme pass. Klungelig pakt Aragão de bal. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan heeft problemen om de bal te vangen. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:10

52e minuut.
Erzrumyan heeft problemen om de bal te vangen. Scott rent richting de bal. Erzrumyan onderschept slim de pass. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:11

54e minuut.
Aragão geeft een hoge lob. Valença is nu in balbezit. Valença probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kabely onderschept slim de pass. Kabely probeert naar een medespeler te passen. Valença met een sublieme pass. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Patury met een harde bal richting middenveld. Daar is Lorenzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyanık speelt de bal door. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Patury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:12

59e minuut.
Fávaro passt de bal zonder na te denken. Vercilo rent richting de bal. Šnajberk onderschept slim de pass. Šnajberk draait met de bal, schiet en ... Patury werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

61e minuut.
Quebrado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uyanık rent richting de bal. Uyanık speelt de bal door. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valença neemt de hoekschop. Klungelig pakt Šnajberk de bal. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:13

62e minuut.
Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragão passt de bal zonder na te denken. Scott is nu in balbezit. Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uyanık rent richting de bal. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:14

66e minuut.
Valença geeft de bal voor. Šnajberk probeert de bal met de borst te controleren. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk onderschept slim de pass. Šnajberk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Barcelos komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Lorenzini de bal. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık met een sublieme pass. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vercilo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uyanık geeft de bal voor. Barcelos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:15

74e minuut.
Stange komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vercilo trapt de bal weg. Stange speelt de bal door. Klungelig pakt Šnajberk de bal. Šnajberk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Punga heeft problemen om de bal te vangen. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:16

79e minuut.
Freire komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Stange met een snelle inworp. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk onderschept slim de pass. Šnajberk geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:17

80e minuut.
Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos onderschept slim de pass. Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos onderschept slim de pass. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:18

84e minuut.
Freire passt de bal zonder na te denken. Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal in één keer door. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:19

87e minuut.
Klungelig pakt Stange de bal. Stange speelt de bal door. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk schiet op doel. Patury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:20

89e minuut.
Scott is nu in balbezit. Scott geeft een hoge lob. Francelino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kabely is nu in balbezit. Kabely geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Legendários Football 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Âncora Negra 84%, Legendários Football 16%.
Âncora Negra - Legendários Football 0:21