Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendários Football FLUMINENSE FC 1902
Lucas 352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 18
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Šnajberk de bal. Šnajberk passt de bal in één keer door. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan schiet op doel. Portuga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 1:0

3e minuut.
Vilas-Boas rent richting de bal. Šnajberk verovert de bal door een tackle van achteren. Šnajberk passt de bal met de wreef. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pernambuco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adams de bal. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoica met een snelle inworp. Uyanık speelt de bal door. Stoica is nu in balbezit. Stoica geeft een lange en hoge pass. Portuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Erzrumyan de bal. Šnajberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Remanso is nu in balbezit. Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık geeft een hoge lob. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... Portuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Šnajberk de bal. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık geeft een hoge lob. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 2:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Remanso de bal onder controle te krijgen. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık passt de bal zonder na te denken. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık onderschept slim de pass. Uyanık speelt de bal door. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vilas-Boas geeft de bal voor. Inworp. Stoica met een snelle inworp. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Valença met een snelle inworp. Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal met de wreef. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 3:0

29e minuut.
Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk onderschept slim de pass. Šnajberk passt de bal in één keer door. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tuấn Kiệt met een sublieme pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een hoge lob. Erzrumyan krijgt zijn hoofd ertegen. Portuga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 4:0

33e minuut.
Vilas-Boas is nu in balbezit. Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık passt de bal in één keer door. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... Portuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sesveren verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Kiệt geeft een lange en hoge pass. Schmidt is nu in balbezit. Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 5:0

38e minuut.
Schmidt is nu in balbezit. Tuấn Kiệt onderschept slim de pass. Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 6:0

41e minuut.
Bala rent richting de bal. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een hoge lob. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Valença de bal. Valença geeft een lange en hoge pass. Pernambuco is nu in balbezit. Šnajberk verovert de bal door een tackle van achteren. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pernambuco trapt de bal weg. Bala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoica. Stoica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 29%, FLUMINENSE FC 1902 71%.
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 6:0

50e minuut.
Valença passt de bal in één keer door. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan met een sublieme pass. Daar is Šnajberk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šnajberk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 7:0

53e minuut.
Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık geeft de bal voor. Erzrumyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 8:0

55e minuut.
Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek speelt de bal door. Stoica is nu in balbezit. Stoica geeft de bal voor. Erzrumyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Portuga trapt de bal weg van het doel. Stoica is nu in balbezit. Stoica geeft de bal voor. Erzrumyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schmidt de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel. Portuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pernambuco is nu in balbezit. Šnajberk verovert de bal door een tackle van achteren. Šnajberk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 9:0

60e minuut.
Valença heeft problemen om de bal te vangen. Mircea rent richting de bal. Mircea passt de bal in één keer door. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kabely komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vilas-Boas heeft problemen om de bal te vangen. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica passt de bal met de wreef. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk geeft de bal voor. Portuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Schmidt is nu in balbezit. Schmidt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vilas-Boas de bal. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap. Portuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schmidt is nu in balbezit. Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 10:0

72e minuut.
Freitas komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Stoica onderschept slim de pass. Stoica geeft een lange en hoge pass. Pernambuco probeert de bal met de borst te controleren. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Stange komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rywczak geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan kopt de bal weg. Freitas rent richting de bal. Freitas schiet op doel. Portuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 11:0

87e minuut.
Uyanık is nu in balbezit. Uyanık speelt de bal door. Daar is Freitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pelágio is nu in balbezit. Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan speelt de bal door. Freitas rent richting de bal. Freitas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 25%, FLUMINENSE FC 1902 75%.
Legendários Football - FLUMINENSE FC 1902 11:0