Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Âncora Negra Luizerense
Attack Tactiek quadrado c1
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten goed
hopeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Vibhuti kan de bal niet met de borst controleren. Vibhuti geeft een hoge lob. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:1

12e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco speelt de bal door. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu schiet op doel. Patury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:2

16e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... Patury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:3

27e minuut.
Vibhuti met de inworp. Klungelig pakt Argeşeanu de bal. Pacheco met een sublieme pass. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:4

28e minuut.
Argeşeanu onderschept slim de pass. Marin rent richting de bal. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap. Patury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:5

31e minuut.
Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argeşeanu rent richting de bal. Lorenzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Argeşeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Marin wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lorenzini onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Argeşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Botili probeert naar een medespeler te passen. Abuda heeft problemen om de bal te vangen. Abuda speelt de bal door. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:6

42e minuut.
Abuda rent richting de bal. Abuda passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. Patury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aragão geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vibhuti met een snelle inworp. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Punga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Âncora Negra 84%, Luizerense 16%.
Âncora Negra - Luizerense 0:7

47e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Daar is Argeşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... Punga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:8

54e minuut.
Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu passt de bal met de wreef. Lorenzini controleert de bal met de borst. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:9

60e minuut.
Botili onderschept slim de pass. Botili met een sublieme pass. Pacheco met een sublieme pass. Klungelig pakt Argeşeanu de bal. Argeşeanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Luizerense 0:10

62e minuut.
Inworp. Botili met een snelle inworp. Vibhuti kan de bal niet met de borst controleren. Vibhuti geeft de bal voor. Argeşeanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Punga heeft problemen om de bal te vangen. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. Punga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patury probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pelegrino kopt de bal weg. Vibhuti is nu in balbezit. Vibhuti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Marin draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Patury met een harde bal richting middenveld. Pacheco kan de bal niet met de borst controleren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Âncora Negra 86%, Luizerense 14%.
Âncora Negra - Luizerense 0:10