Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Jeju United Santa Capivara
433 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 23.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bechara. Bechara krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Peres de bal onder controle te krijgen. Pimbó is nu in balbezit. Ressacada met een sublieme pass. Zanotti rent richting de bal. Zanotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Negreiros speelt de bal door. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró passt de bal in één keer door. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Coimbra passt de bal zonder na te denken. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti met een sublieme pass. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Gama rent richting de bal. Gama passt de bal zonder na te denken. Galinho onderschept slim de pass. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ressacada verovert de bal door een tackle van achteren. Ressacada geeft de bal voor. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bonilha kopt de bal weg. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo is nu in balbezit. Redondo draait met de bal, schiet en ... Canabrava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Jeju United - Santa Capivara 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Jeju United 47%, Santa Capivara 53%.
A.C Jeju United - Santa Capivara 1:0

64e minuut.
Ressacada probeert naar een medespeler te passen. Gama is nu in balbezit. Gama probeert naar een medespeler te passen. Zanotti rent richting de bal. Zanotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Vilela verovert de bal door een tackle van achteren. Vilela met een sublieme pass. Gama rent richting de bal. Gama haalt uit met een fantastische trap. Marin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peres onderschept slim de pass. Bechara verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo rent richting de bal. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Canabrava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Jeju United - Santa Capivara 2:0

70e minuut.
Gama heeft problemen om de bal te vangen. Querubim rent richting de bal. Querubim passt de bal zonder na te denken. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Canabrava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Jeju United - Santa Capivara 3:0

88e minuut.
Mossoró probeert naar een medespeler te passen. Bechara is nu in balbezit. Bechara probeert naar een medespeler te passen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Jeju United 55%, Santa Capivara 45%.
A.C Jeju United - Santa Capivara 3:0