Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luizerense Legendários Football
quadrado c1 Tactiek Lucas 352
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


36e minuut.
Tuấn Kiệt heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Kiệt met een sublieme pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Legendários Football 0:1

40e minuut.
Šnajberk kopt de bal weg. Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal zonder na te denken. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... Ferrugem bokst de bal weg.

43e minuut.
Mircea probeert de bal aan de voet te houden. Valença rent richting de bal. Valença passt de bal zonder na te denken. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan geeft de bal voor. Ferrugem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Doeltrap. Ferrugem met een harde bal richting middenveld. Mircea kopt de bal weg. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 61%, Legendários Football 39%.
Luizerense - Legendários Football 0:1

47e minuut.
Botili rent richting de bal. Uyanık onderschept slim de pass. Uyanık passt de bal met de wreef. Valença geeft de bal voor. Šnajberk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Legendários Football 0:2

51e minuut.
Stoica passt de bal zonder na te denken. Šnajberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan schiet op doel. Ferrugem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Vibhuti speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco met een sublieme pass. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabely komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Freitas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Uyanık rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abuda. Uyanık is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stange komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dorobanţu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stange zal de hoekschop nemen. Erzrumyan springt en kopt de bal. Ferrugem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 68%, Legendários Football 32%.
Luizerense - Legendários Football 0:2