Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLUMINENSE FC 1902 Âncora Negra
Normal Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prazeres zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bala de bal. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prazeres neemt de hoekschop. Schmidt rent richting de bal. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMINENSE FC 1902 53%, Âncora Negra 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FLUMINENSE FC 1902 - Âncora Negra 0:0

59e minuut.
Vercilo met de inworp. Aragão probeert naar een medespeler te passen. Adams rent richting de bal. Francelino verovert de bal door een tackle van achteren. Francelino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pelegrino is nu in balbezit. Pelágio onderschept slim de pass. Pelágio passt de bal met de wreef. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues schiet op doel. Patury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Pelágio onderschept slim de pass. Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino met een sublieme pass. Francelino rent richting de bal. Francelino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pelágio met een sublieme pass. Daar is Remanso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remanso passt de bal met de wreef. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMINENSE FC 1902 - Âncora Negra 1:0

84e minuut.
Lorenzini is nu in balbezit. Lorenzini passt de bal in één keer door. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMINENSE FC 1902 58%, Âncora Negra 42%.
FLUMINENSE FC 1902 - Âncora Negra 1:0