Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil de PelotasS Peteleko F.C
451 Tactiek 2x2
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 36
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Tall met een sublieme pass. Daar is Parnaíba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parnaíba draait met de bal, schiet en ... Juhár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Peteleko F.C 1:0

4e minuut.
Juhár met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gadelha zal de hoekschop nemen. Tomazzi is nu in balbezit. Tomazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tomazzi is nu in balbezit. Tomazzi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Neves de bal. Papazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Papazyan met een sublieme pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta speelt de bal door. Klungelig pakt Parnaíba de bal. Parnaíba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Peteleko F.C 2:0

11e minuut.
Banjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadelha passt de bal in één keer door. Parnaíba is nu in balbezit. Parnaíba haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg. Daar is Parnaíba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves haalt uit met een fantastische trap. Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Banjević geeft een lange en hoge pass. Tomazzi is nu in balbezit. Travolta rent richting de bal. Parnaíba is nu in balbezit. Parnaíba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gadelha rent richting de bal. Neves is nu in balbezit. Neves probeert naar een medespeler te passen. Pieri is nu in balbezit. Pieri haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Papazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazyan geeft een hoge lob. Neves rent richting de bal. Neves schiet op doel. Juhár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Neves is nu in balbezit. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta rent richting de bal. Travolta passt de bal in één keer door. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Peteleko F.C 3:0

42e minuut.
Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta met een sublieme pass. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba schiet op doel. Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neves is nu in balbezit. Neves draait met de bal, schiet en ... Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de PelotasS 9%, Peteleko F.C 91%.
Brasil de PelotasS - Peteleko F.C 3:0

46e minuut.
Neves passt de bal met de wreef. Travolta rent richting de bal. Travolta passt de bal zonder na te denken. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pereira met een sublieme pass. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba schiet op doel. Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stom geeft de bal voor. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft de bal voor. Neves is nu in balbezit. Neves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gadelha met een snelle inworp. Neves speelt de bal door. Pieri rent richting de bal. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba schiet op doel. Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neves is nu in balbezit. Neves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tall onderschept slim de pass. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gadelha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neves wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Mäki de bal. Inworp. Pereira met de inworp. Pieri is nu in balbezit. Pieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Neves kopt de bal weg. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri passt de bal zonder na te denken. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gadelha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Parnaíba de bal. Pieri is nu in balbezit. Pieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Gadelha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neves is nu in balbezit. Neves speelt de bal door. Parnaíba is nu in balbezit. Parnaíba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Pereira met de inworp. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri speelt de bal door. Parnaíba is nu in balbezit. Parnaíba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de PelotasS 13%, Peteleko F.C 87%.
Brasil de PelotasS - Peteleko F.C 3:0