Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gememeuno FLUMINENSE FC 1902
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pinga onderschept slim de pass. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt passt de bal in één keer door. Daar is Rodrigues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Prazeres passt de bal zonder na te denken. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio probeert naar een medespeler te passen. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Regueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala onderschept slim de pass. Bala met een sublieme pass. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gememeuno - FLUMINENSE FC 1902 0:1

29e minuut.
Regueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Canavaro ... Strafschop! Canavaro krijgt een gele kaart. Remanso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Remanso neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Remanso rent richting de bal. Remanso passt de bal zonder na te denken. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gememeuno 68%, FLUMINENSE FC 1902 32%.
Gememeuno - FLUMINENSE FC 1902 0:1

48e minuut.
Regueira probeert de bal aan de voet te houden. Rodrigues is nu in balbezit. Barros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodrigues raakt geblesseerd tijdens het duel. Remanso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft een hoge lob. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso is nu in balbezit. Remanso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodrigues maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Schmidt geeft de bal voor. Remanso rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pimentel ... Strafschop! Remanso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodrigues neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues draait met de bal, schiet en ... Rossignoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rossignoli met een harde bal richting middenveld. Pelágio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Canavaro de bal onder controle te krijgen. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gememeuno - FLUMINENSE FC 1902 0:2

64e minuut.
Pinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinga geeft de bal voor. Vilas-Boas rent richting de bal. Vilas-Boas met een sublieme pass. Bala geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pinga is nu in balbezit. Adams probeert naar een medespeler te passen. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pimentel de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Remanso is nu in balbezit. Canavaro onderschept slim de pass. Schmidt rent richting de bal. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gememeuno 66%, FLUMINENSE FC 1902 34%.
Gememeuno - FLUMINENSE FC 1902 0:2