Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil de PelotasS Legendários Football
451 Tactiek Lucas 352
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado geeft een hoge lob. Pucci rent richting de bal. Erzrumyan onderschept slim de pass. Erzrumyan geeft de bal voor. Parnaíba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tomazzi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:1

7e minuut.
Szlagor rent richting de bal. Szlagor passt de bal met de wreef. Quebrado geeft een hoge lob. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Salgado geeft de bal voor. Mircea probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan heeft problemen om de bal te vangen. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:2

14e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. passt de bal zonder na te denken. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... das Graças probeert de bal aan de voet te houden. Parnaíba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:3

15e minuut.
Tikhomirov probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Kiệt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Kiệt passt de bal in één keer door. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:4

17e minuut.
Neves met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Tuấn Kiệt met een snelle inworp. Pieri rent richting de bal. Uyanık onderschept slim de pass. Uyanık geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Neves kopt de bal weg. Tuấn Kiệt rent richting de bal. Tuấn Kiệt geeft een lange en hoge pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tikhomirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bereikt de bal nog maar net als eerste. passt de bal in één keer door. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık geeft een hoge lob. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:5

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tikhomirov met een snelle inworp. is nu in balbezit. geeft een hoge lob. Erzrumyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:6

34e minuut.
Parnaíba met een harde bal richting middenveld. Tikhomirov kopt de bal weg. Daar is Mircea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea geeft een lange en hoge pass. kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tikhomirov kopt de bal weg. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık met een sublieme pass. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Uyanık speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Erzrumyan de bal. Erzrumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Kiệt verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Kiệt speelt de bal door. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Parnaíba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:7

39e minuut.
Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. geeft een lange en hoge pass. Szlagor kopt de bal weg. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Travolta rent richting de bal. Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık passt de bal met de wreef. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de PelotasS 83%, Legendários Football 17%.
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:7

46e minuut.
Szlagor onderschept slim de pass. Szlagor geeft een hoge lob. Tikhomirov is nu in balbezit. is nu in balbezit. schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Szlagor kopt de bal weg. Daar is Erzrumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan passt de bal met de wreef. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Uyanık rent richting de bal. Uyanık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:8

51e minuut.
Szlagor speelt de bal door. Uyanık speelt de bal door. heeft problemen om de bal te vangen. draait met de bal, schiet en ... Parnaíba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:9

55e minuut.
Tikhomirov met een snelle inworp. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:10

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tikhomirov met een snelle inworp. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık geeft een lange en hoge pass. Szlagor geeft een hoge lob. Parnaíba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. is nu in balbezit. schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:11

58e minuut.
Uyanık is nu in balbezit. Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan heeft problemen om de bal te vangen. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Parnaíba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šnajberk komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tikhomirov passt de bal met de wreef. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık met een sublieme pass. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barcelos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Uyanık rent richting de bal. Uyanık met een sublieme pass. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:12

66e minuut.
Klungelig pakt Neves de bal. Barcelos is nu in balbezit. Uyanık rent richting de bal. Uyanık geeft de bal voor. Šnajberk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tikhomirov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šnajberk kopt de bal weg. Barcelos rent richting de bal. Barcelos schiet op doel. Parnaíba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:13

68e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuda verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Kiệt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuấn Kiệt krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Padilha trapt de bal weg. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos speelt de bal door. Uyanık rent richting de bal. Uyanık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guérard komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tuấn Kiệt speelt de bal door. Klungelig pakt Šnajberk de bal. Šnajberk geeft een hoge lob. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pucci geeft de bal voor. Tuấn Kiệt is nu in balbezit. Tuấn Kiệt geeft de bal voor. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:14

85e minuut.
Tuấn Kiệt onderschept slim de pass. Tuấn Kiệt met een sublieme pass. Tikhomirov speelt de bal door. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Travolta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk passt de bal in één keer door. Tikhomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhomirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de PelotasS 86%, Legendários Football 14%.
Brasil de PelotasS - Legendários Football 0:14