Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLUMINENSE FC 1902 Santa Capivara
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 23.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama probeert naar een medespeler te passen. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti schiet op doel. Schmidt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMINENSE FC 1902 - Santa Capivara 0:1

22e minuut.
Ranaldi is nu in balbezit. Vilas-Boas verovert de bal door een tackle van achteren. Vilas-Boas passt de bal zonder na te denken. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FLUMINENSE FC 1902 - Santa Capivara 1:1

32e minuut.
Bala met een sublieme pass. Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigues onderschept slim de pass. Rodrigues schiet op doel. Canabrava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMINENSE FC 1902 - Santa Capivara 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMINENSE FC 1902 38%, Santa Capivara 62%.
FLUMINENSE FC 1902 - Santa Capivara 2:1

79e minuut.
Pimbó is nu in balbezit. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMINENSE FC 1902 48%, Santa Capivara 52%.
FLUMINENSE FC 1902 - Santa Capivara 2:1