Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.10
  • Stadion: Vila Neymar
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2214
Peteleko F.C Santa Capivara
2x2 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
90% Spel op eigen helft 10%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Sorin de bal onder controle te krijgen. Gama speelt de bal door. Zanotti rent richting de bal. Zanotti draait met de bal, schiet en ... Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Santa Capivara 0:1

31e minuut.
Vilela met een snelle inworp. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti probeert naar een medespeler te passen. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha schiet op doel. Juhár bokst de bal weg.

41e minuut.
Peres speelt de bal door. Ressacada speelt de bal door. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti haalt uit met een fantastische trap. Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Santa Capivara 0:2

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilela met de inworp. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti draait met de bal, schiet en ... Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Santa Capivara 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 88%, Santa Capivara 12%.
Peteleko F.C - Santa Capivara 0:3

63e minuut.
Sorin is nu in balbezit. Gadelha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadelha passt de bal zonder na te denken. Gama rent richting de bal. Gama haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Santa Capivara 0:4

67e minuut.
Gadelha probeert de bal met de borst te controleren. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Sorin rent richting de bal. Gama onderschept slim de pass. Gama schiet op doel. Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Peres probeert naar een medespeler te passen. Ressacada rent richting de bal. Ressacada passt de bal zonder na te denken. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Santa Capivara 0:5

72e minuut.
Marssoni geeft de bal voor. Inworp. Gadelha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Juhár speelt de bal door. Inworp. Vilela met een snelle inworp. Klungelig pakt Zanotti de bal. Zanotti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ressacada probeert de bal met de borst te controleren. Sorin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ressacada. Sorin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sorin kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 93%, Santa Capivara 7%.
Peteleko F.C - Santa Capivara 0:5