Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gememeuno Âncora Negra
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Motta de bal. Lorenzini is nu in balbezit. Motta onderschept slim de pass. Motta geeft een lange en hoge pass. Leme maakt een snoekduik en kopt de bal. Patury bokst de bal weg. Leme is nu in balbezit. Leme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gememeuno - Âncora Negra 1:0

17e minuut.
Chagas geeft een hoge lob. Motta rent richting de bal. Lorenzini is nu in balbezit. Motta onderschept slim de pass. Motta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Patury trapt de bal weg. Fávaro kopt de bal weg. Regueira heeft problemen om de bal te vangen. Francelino rent richting de bal. Francelino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino speelt de bal door. Francelino is nu in balbezit. Francelino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gememeuno - Âncora Negra 1:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fávaro met een snelle inworp. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino geeft de bal voor. Casagrande maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gememeuno 53%, Âncora Negra 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gememeuno - Âncora Negra 1:1

56e minuut.
Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Aragão rent richting de bal. Aragão passt de bal in één keer door. Francelino is nu in balbezit. Francelino draait met de bal, schiet en ... Rossignoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casagrande rent richting de bal. Casagrande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gememeuno - Âncora Negra 1:2

61e minuut.
Rosado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vargas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Aragão is nu in balbezit. Aragão passt de bal zonder na te denken. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme schiet op doel. Patury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Francelino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paraguai komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino speelt de bal door. Paraguai rent richting de bal. Paraguai haalt uit met een fantastische trap. Rossignoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Paraguai is nu in balbezit. Paraguai schiet op doel. Rossignoli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Canavaro passt de bal met de wreef. Aragão geeft een hoge lob. Paraguai is nu in balbezit. Paraguai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pimentel de bal. Paraguai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguai draait met de bal, schiet en ... Barros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gememeuno 67%, Âncora Negra 33%.
Gememeuno - Âncora Negra 1:2