Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil de PelotasS A.C Jeju United
451 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Canhão kopt de bal weg. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta rent richting de bal. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gadelha heeft problemen om de bal te vangen. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito met een sublieme pass. Redondo rent richting de bal. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - A.C Jeju United 0:1

13e minuut.
Neves kopt de bal weg. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Abuda rent richting de bal. Abuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil de PelotasS - A.C Jeju United 1:1

15e minuut.
Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara passt de bal in één keer door. Querubim speelt de bal door. Bonilha rent richting de bal. Bonilha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Salgado rent richting de bal. Salgado geeft de bal voor. Daar is Abuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abuda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Neves probeert naar een medespeler te passen. Pieri is nu in balbezit. Canhão speelt de bal door. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - A.C Jeju United 1:2

35e minuut.
Bechara rent richting de bal. Bechara speelt de bal door. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap. das Graças probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Bechara rent richting de bal. Bechara draait met de bal, schiet en ... Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de PelotasS 57%, A.C Jeju United 43%.
Brasil de PelotasS - A.C Jeju United 1:2

56e minuut.
Abuda rent richting de bal. Canhão verovert de bal door een tackle van achteren. Canhão passt de bal in één keer door. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - A.C Jeju United 1:3

65e minuut.
Travolta heeft problemen om de bal te vangen. Canhão onderschept slim de pass. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara speelt de bal door. Bonilha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mosquito met een snelle inworp. Daar is Bonilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilha geeft de bal voor. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - A.C Jeju United 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de PelotasS 63%, A.C Jeju United 37%.
Brasil de PelotasS - A.C Jeju United 1:4