Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futura geracao sdasd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Rocha geeft een hoge lob. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano geeft de bal voor. Chiquinho is nu in balbezit. Chiquinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rocha onderschept slim de pass. Rocha speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cirilo de bal onder controle te krijgen. Pelicano rent richting de bal. Pelicano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bosco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone passt de bal zonder na te denken. Zidane rent richting de bal. Zidane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - sdasd 1:0

27e minuut.
Tostão probeert naar een medespeler te passen. Chiquinho rent richting de bal. Freire rent richting de bal. Chiquinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futura geracao 50%, sdasd 50%.
futura geracao - sdasd 1:0

64e minuut.
Pelicano rent richting de bal. Pelicano passt de bal met de wreef. Chiquinho rent richting de bal. Chiquinho schiet op doel. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
futura geracao - sdasd 1:1

66e minuut.
Klungelig pakt Pedroni de bal. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali geeft een hoge lob. Bosco rent richting de bal. Bosco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - sdasd 2:1

76e minuut.
Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano speelt de bal door. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tupãzinho de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pelicano verovert de bal door een tackle van achteren. Pelicano passt de bal in één keer door. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho haalt uit met een fantastische trap. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
futura geracao - sdasd 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futura geracao 55%, sdasd 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futura geracao - sdasd 2:2