Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coloradinho E.C São Luis F.C.
Chacho Coudet Tactiek 4-2-3
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 44.3
matig Schieten formidabel
zwak Passen matig
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Pantera met een sublieme pass. Fiel rent richting de bal. Rachwał schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rachwał krijgt een gele kaart.

6e minuut.
García Sánchez rent richting de bal. Tenorio verovert de bal door een tackle van achteren. Tenorio geeft een lange en hoge pass. Fiel is nu in balbezit. Fiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Souto geeft een hoge lob. Braine heeft problemen om de bal te vangen. Romano rent richting de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Consani de bal onder controle te krijgen. Gremi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Rachwał verovert de bal door een tackle van achteren. Rachwał met een sublieme pass. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ... Gremi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Rzepicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepicha met een sublieme pass. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał geeft een lange en hoge pass. Romano rent richting de bal. Gremi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - São Luis F.C. 0:1

14e minuut.
García Sánchez geeft een hoge lob. Pantera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sangaletti. Pantera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Paemel wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Van Paemel passt de bal met de wreef. Pantera is nu in balbezit. García Sánchez is nu in balbezit. Pantera verovert de bal door een tackle van achteren. Pantera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tenorio neemt de hoekschop. Pantera rent richting de bal. Pantera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Romano kopt de bal weg. Güneşoğlu is nu in balbezit. Souto rent richting de bal. Romano is nu in balbezit. Romano schiet op doel. Gremi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Solarz de bal. Güneşoğlu rent richting de bal. Braine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Braine krijgt een gele kaart. Güneşoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gremi bokst de bal weg.

27e minuut.
Dziedzina is nu in balbezit. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano met een sublieme pass. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Gremi bokst de bal weg. Consani is nu in balbezit. Consani geeft een hoge lob. Souto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Gremi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romano is nu in balbezit. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - São Luis F.C. 0:2

34e minuut.
Bogos passt de bal zonder na te denken. Daar is Romano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano met een sublieme pass. Güneşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Güneşoğlu schiet op doel. Gremi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel rent richting de bal. Fiel passt de bal met de wreef. Pantera is nu in balbezit. Pantera haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Relvas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souto met de inworp. Kul is nu in balbezit. Kul geeft een hoge lob. Gremi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - São Luis F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloradinho E.C 62%, São Luis F.C. 38%.
Coloradinho E.C - São Luis F.C. 0:3

46e minuut.
Relvas is nu in balbezit. Relvas geeft een hoge lob. Souto kopt de bal weg. Güneşoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Romano geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Romano rent richting de bal. Consani rent richting de bal. Romano onderschept slim de pass. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - São Luis F.C. 0:4

64e minuut.
Souto onderschept slim de pass. Souto passt de bal zonder na te denken. Romano met een sublieme pass. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Gremi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Chowanczak is nu in balbezit. Rachwał verovert de bal door een tackle van achteren. Dziedzina is nu in balbezit. Rachwał rent richting de bal. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Solarz rent richting de bal. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano passt de bal zonder na te denken. Rachwał rent richting de bal. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto speelt de bal door. Romano speelt de bal door. Daar is Rachwał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Romano met een sublieme pass. Chowanczak is nu in balbezit. Rachwał verovert de bal door een tackle van achteren. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos geeft de bal voor. Souto rent richting de bal. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Gremi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloradinho E.C 62%, São Luis F.C. 38%.
Coloradinho E.C - São Luis F.C. 0:4