Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulista F. C. Original F.C
Nova Tactiek 532
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 28.8
solid Schieten adequate
good Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Gamarra met een sublieme pass. Kuńczak heeft problemen om de bal te vangen. Lučin speelt de bal door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Original F.C 1:0

15e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol geeft een hoge lob. Isoaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Isoaho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Voştinar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Passarela de bal. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gamarra de bal. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Magalhães bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Original F.C 2:0

20e minuut.
Betancourt rent richting de bal. Voştinar onderschept slim de pass. Voştinar passt de bal zonder na te denken. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. Fedák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Viola speelt de bal door. Voştinar rent richting de bal. Voştinar passt de bal met de wreef. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lemus geeft een lange en hoge pass. Kimmann kopt de bal weg. Botero heeft problemen om de bal te vangen. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lučin verovert de bal door een tackle van achteren. Lučin probeert naar een medespeler te passen. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Original F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulista F. C. 51%, Original F.C 49%.
Sulista F. C. - Original F.C 3:0

49e minuut.
Ţiclău geeft een hoge lob. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voştinar de bal. Voştinar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Melekyüz geeft een hoge lob. Inworp. Viola met een snelle inworp. Voştinar rent richting de bal. Voştinar geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fedák bokst de bal weg.

58e minuut.
Viola met een sublieme pass. Betancourt rent richting de bal. Betancourt met een sublieme pass. Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Fedák trapt de bal weg van het doel. Lučin probeert naar een medespeler te passen. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Magalhães met een sublieme pass. Lemus kopt de bal weg. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lučin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučin speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Viola geeft een lange en hoge pass. Kimmann kopt de bal weg. Lučin met een sublieme pass. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Original F.C 4:0

71e minuut.
Prado met een sublieme pass. Passarela met een sublieme pass. Lemus rent richting de bal. Voştinar rent richting de bal. Voştinar passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Botero geeft een hoge lob. Lučin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučin passt de bal zonder na te denken. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Magalhães bokst de bal weg.

89e minuut.
Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus geeft de bal voor. Isoaho kopt de bal weg. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulista F. C. 55%, Original F.C 45%.
Sulista F. C. - Original F.C 4:0