Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro De Sousa BB CaioAndFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Meireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzi speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Mossoró is nu in balbezit. Cabral rent richting de bal. Cabral speelt de bal door. Bonilha rent richting de bal. Bonilha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Meireles met de inworp. Patropi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Mancini met een snelle inworp. Cabral rent richting de bal. Cabral met een sublieme pass. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cabral met een sublieme pass. Ruviaro rent richting de bal. Bonilha onderschept slim de pass. Bonilha schiet op doel. Vaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - CaioAndFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 64%, CaioAndFC 36%.
Cruzeiro De Sousa BB - CaioAndFC 0:1

56e minuut.
Lorenzi onderschept slim de pass. Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Índio met een sublieme pass. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Gama verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Medeiros ... Strafschop! Medeiros krijgt een gele kaart. Gama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lorenzi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro De Sousa BB - CaioAndFC 1:1

78e minuut.
Bonilha springt en kopt de bal. Vaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meireles de bal. Cabral is nu in balbezit. Cabral haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Dutra probeert de bal aan de voet te houden. Moreira is nu in balbezit. Índio maakt een afschuwelijke overtreding. Índio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 39%, CaioAndFC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzeiro De Sousa BB - CaioAndFC 1:1