Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.11
  • Stadion: #freeDallagnol
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2141
Novo F.C Bryan`s
2 x 2 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Quaresma is nu in balbezit. Quaresma met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Bryan`s 0:1

10e minuut.
Filho speelt de bal door. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma passt de bal met de wreef. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. Portuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. Portuga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Bryan`s 0:2

16e minuut.
Costa probeert de bal aan de voet te houden. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costa. Costa krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Portuga met een sublieme pass. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande geeft een hoge lob. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gonçalves onderschept slim de pass. Gonçalves met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. Portuga probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Quaresma passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de bal. Alcântara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alcântara krijgt een gele kaart. is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Costa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Bryan`s 0:3

43e minuut.
Quaresma is nu in balbezit. Quaresma passt de bal in één keer door. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Canabrava komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo F.C 74%, Bryan`s 26%.
Novo F.C - Bryan`s 0:3

47e minuut.
Doeltrap. Ferreti trapt de bal weg van het doel. Costa kopt de bal weg. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi geeft een lange en hoge pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. Portuga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Bryan`s 0:4

68e minuut.
Guerra onderschept slim de pass. Guerra met een sublieme pass. Costa rent richting de bal. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga probeert naar een medespeler te passen. Casagrande kopt de bal weg. rent richting de bal. schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Criciúma is nu in balbezit. Guerra onderschept slim de pass. Guerra speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo F.C 61%, Bryan`s 39%.
Novo F.C - Bryan`s 0:4