Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Original F.C São Luis F.C.
532 Tactiek 4-2-3
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 44.1
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Rolf geeft een lange en hoge pass. Souto kopt de bal weg. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:1

4e minuut.
Rachwał passt de bal zonder na te denken. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano passt de bal zonder na te denken. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:2

7e minuut.
Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał probeert naar een medespeler te passen. Romano is nu in balbezit. Romano draait met de bal, schiet en ... Magalhães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:3

10e minuut.
Magalhães speelt de bal door. Kul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kul passt de bal in één keer door. Daar is Güneşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşoğlu schiet op doel. Magalhães bokst de bal weg.

10e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał is nu in balbezit. Romano is nu in balbezit. Romano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cycol de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bogos met een snelle inworp. Souto geeft een hoge lob. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano is nu in balbezit. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:4

14e minuut.
Rachwał onderschept slim de pass. Rachwał geeft een lange en hoge pass. Güneşoğlu kopt de bal weg. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ... Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Güneşoğlu geeft de bal voor. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:5

17e minuut.
Souto probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Viola zijn tegenspeler op de grond. Souto raakt geblesseerd tijdens het duel. Souto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Romano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:6

24e minuut.
Sangaletti probeert naar een medespeler te passen. Souto rent richting de bal. Met opzet legt Lemus zijn tegenspeler op de grond. Lemus krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Prado rent richting de bal. Kul verovert de bal door een tackle van achteren. Kul probeert naar een medespeler te passen. Rachwał heeft problemen om de bal te vangen. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:7

33e minuut.
Souto is nu in balbezit. Souto passt de bal in één keer door. Daar is Rincon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:8

35e minuut.
Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogos rent richting de bal. Bogos met een sublieme pass. Daar is Romano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:9

38e minuut.
Passarela is nu in balbezit. Güneşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşoğlu speelt de bal door. Romano rent richting de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kul passt de bal zonder na te denken. Romano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passarela. Romano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Güneşoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Original F.C 77%, São Luis F.C. 23%.
Original F.C - São Luis F.C. 0:9

46e minuut.
Rzepicha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lisboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Filho rent richting de bal. Filho geeft de bal voor. Romano kopt de bal weg. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:10

56e minuut.
Rachwał probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rachwał passt de bal met de wreef. Romano speelt de bal door. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rincon rent richting de bal. Güneşoğlu onderschept slim de pass. Güneşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Romano is nu in balbezit. Romano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Souto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cycol de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:11

66e minuut.
Güneşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rachwał is nu in balbezit. Cycol onderschept slim de pass. Romano rent richting de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:12

67e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus passt de bal zonder na te denken. Daar is Passarela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:13

70e minuut.
Güneşoğlu passt de bal met de wreef. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano passt de bal in één keer door. Rachwał rent richting de bal. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Souto kopt de bal weg. Romano is nu in balbezit. Romano met een sublieme pass. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:14

79e minuut.
Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu passt de bal zonder na te denken. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ... Magalhães probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sankiewicz speelt de bal door. Rachwał kan de bal niet met de borst controleren. Rachwał met een sublieme pass. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romano geeft de bal voor. Güneşoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - São Luis F.C. 0:15

88e minuut.
Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangaletti geeft een lange en hoge pass. Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał rent richting de bal. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Original F.C 61%, São Luis F.C. 39%.
Original F.C - São Luis F.C. 0:15