Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulista F. C. Coloradinho E.C
Nova Tactiek Chacho Coudet
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 31.8
goed Schieten matig
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Chowanczak met een snelle inworp. Van Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Paemel probeert naar een medespeler te passen. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Coloradinho E.C 0:1

10e minuut.
Polko rent richting de bal. Van Paemel onderschept slim de pass. Van Paemel speelt de bal door. Fiel rent richting de bal. Fiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Consani is nu in balbezit. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Dziedzina probeert de bal aan de voet te houden. Gremi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Van Paemel de bal onder controle te krijgen. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kuńczak de bal. Kuńczak geeft een hoge lob. Consani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Braine is nu in balbezit. Braine passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ţiclău de bal. Pantera is nu in balbezit. Pantera haalt uit met een fantastische trap. Fedák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Van Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučin verovert de bal door een tackle van achteren. Lučin geeft de bal voor. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Gremi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sulista F. C. - Coloradinho E.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulista F. C. 50%, Coloradinho E.C 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sulista F. C. - Coloradinho E.C 1:1

48e minuut.
Inworp. Polko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lučin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučin geeft een lange en hoge pass. Gamarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Gremi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tenorio. Tenorio krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Melekyüz is nu in balbezit. Klungelig pakt Melekyüz de bal. Melekyüz probeert naar een medespeler te passen. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak geeft een lange en hoge pass. Gremi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gamarra kopt de bal weg. Consani is nu in balbezit. Polko verovert de bal door een tackle van achteren. Polko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Coloradinho E.C 2:1

74e minuut.
Slaninka geeft de bal voor. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz geeft een hoge lob. Gamarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Gremi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Coloradinho E.C 3:1

81e minuut.
Fedák trapt de bal weg van het doel. Daar is Polko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Chowanczak zijn tegenspeler op de grond. Chowanczak krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lučin geeft de bal voor. Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lučin verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra rent richting de bal. Gamarra passt de bal met de wreef. Polko geeft een hoge lob. Kuńczak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulista F. C. 41%, Coloradinho E.C 59%.
Sulista F. C. - Coloradinho E.C 3:1