Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro De Sousa BB Ubiratã Esporte Clube
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzi passt de bal zonder na te denken. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... Romano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Ubiratã Esporte Clube 1:0

7e minuut.
Lorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzi met een sublieme pass. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro De Sousa BB - Ubiratã Esporte Clube 1:1

22e minuut.
Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Souza geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Romano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Ubiratã Esporte Clube 2:1

36e minuut.
Cunha geeft een lange en hoge pass. Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vilar krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cunha rent richting de bal. Cunha geeft een hoge lob. Torres kopt de bal weg. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mossoró rent richting de bal. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 52%, Ubiratã Esporte Clube 48%.
Cruzeiro De Sousa BB - Ubiratã Esporte Clube 2:1

51e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovic met een sublieme pass. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Zanotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi speelt de bal door. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Ubiratã Esporte Clube 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 34%, Ubiratã Esporte Clube 66%.
Cruzeiro De Sousa BB - Ubiratã Esporte Clube 3:1