Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube de Regatas Flamengo Novo F.C
Normal Tactiek 2 x 2
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 36
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bonilha met een sublieme pass. Bechara rent richting de bal. Bechara passt de bal zonder na te denken. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer draait met de bal, schiet en ... Portuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Tostão is nu in balbezit. Tostão passt de bal met de wreef. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 1:0

7e minuut.
Calisto is nu in balbezit. Bonilha onderschept slim de pass. Bonilha met een sublieme pass. Mozer is nu in balbezit. Mozer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bechara is nu in balbezit. Bechara met een sublieme pass. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer schiet op doel. Portuga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 2:0

11e minuut.
Bechara met de inworp. Galego geeft een hoge lob. Bonilha rent richting de bal. Bonilha schiet op doel. Portuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 3:0

13e minuut.
Bonilha passt de bal in één keer door. Bechara rent richting de bal. Calisto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara onderschept slim de pass. Bechara haalt uit met een fantastische trap. Portuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mozer is nu in balbezit. Mozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 4:0

17e minuut.
Petry passt de bal in één keer door. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha met een sublieme pass. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 5:0

20e minuut.
Galego is nu in balbezit. Galego passt de bal in één keer door. Mozer rent richting de bal. Mozer haalt uit met een fantastische trap. Portuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 6:0

35e minuut.
Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry probeert naar een medespeler te passen. Mozer is nu in balbezit. Mozer schiet op doel. Portuga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 7:0

45e minuut.
Galego passt de bal zonder na te denken. Gonzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego is nu in balbezit. Mozer is nu in balbezit. Mozer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube de Regatas Flamengo 18%, Novo F.C 82%.
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 7:0

47e minuut.
Petry speelt de bal door. Magrão rent richting de bal. Magrão passt de bal met de wreef. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gonzaga rent richting de bal. Gonzaga probeert naar een medespeler te passen. Galego rent richting de bal. Mozer rent richting de bal. Mozer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bechara rent richting de bal. Bechara passt de bal in één keer door. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego is nu in balbezit. Galego haalt uit met een fantastische trap. Portuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Cardozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calisto heeft problemen om de bal te vangen. Galego is nu in balbezit. Galego schiet op doel. Portuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 8:0

65e minuut.
Petry probeert naar een medespeler te passen. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara speelt de bal door. Galego rent richting de bal. Galego haalt uit met een fantastische trap. Portuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Magrão probeert naar een medespeler te passen. Bonilha rent richting de bal. Bonilha probeert naar een medespeler te passen. Galego rent richting de bal. Galego passt de bal zonder na te denken. Paal!

74e minuut.
Galego passt de bal zonder na te denken. Daar is Calisto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ... Portuga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 9:0

77e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha met een sublieme pass. Magrão geeft een lange en hoge pass. Daar is Mozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mozer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mozer is nu in balbezit. Portuga met een sublieme pass. Petry kopt de bal weg. Daar is Galego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Criciúma begaat een overtreding. Criciúma krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Gonzaga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calisto de bal. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer haalt uit met een fantastische trap. Portuga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube de Regatas Flamengo 17%, Novo F.C 83%.
Clube de Regatas Flamengo - Novo F.C 9:0