Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.11
  • Stadion: sapphir Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2964
sapphir São Luis F.C.
Normal Tactiek 4-2-3
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41.4
zwak Schieten formidabel
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Romano heeft problemen om de bal te vangen. Romano passt de bal zonder na te denken. Rachwał rent richting de bal. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romano is nu in balbezit. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:1

6e minuut.
Filho passt de bal met de wreef. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał passt de bal met de wreef. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu geeft een lange en hoge pass. Jabá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Souto geeft een lange en hoge pass. Rachwał probeert de bal met de borst te controleren. Romano rent richting de bal. Romano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomborowski speelt de bal door. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu geeft de bal voor. Rachwał rent richting de bal. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap. Mozer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:2

17e minuut.
Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela geeft een hoge lob. Tomborowski kopt de bal weg. Romano is nu in balbezit. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:3

20e minuut.
Kul verovert de bal door een tackle van achteren. Kul passt de bal zonder na te denken. Romano speelt de bal door. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
García Sánchez passt de bal zonder na te denken. Güneşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Romano rent richting de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
García Sánchez geeft de bal voor. Rachwał kan de bal niet met de borst controleren. Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał onderschept slim de pass. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mozer trapt de bal weg van het doel. Tomborowski rent richting de bal. Tomborowski geeft de bal voor. Jabá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kul onderschept slim de pass. Romano is nu in balbezit. Romano passt de bal in één keer door. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Mozer trapt de bal weg van het doel. Güneşoğlu kopt de bal weg. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ... Mozer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:4

41e minuut.
Aguiar passt de bal zonder na te denken. Dracena is nu in balbezit. Romano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romano krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rachwał met een sublieme pass. Vilela rent richting de bal. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto schiet op doel. Vilela probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:5

45e minuut.
Romano passt de bal met de wreef. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu geeft een lange en hoge pass. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapphir 80%, São Luis F.C. 20%.
sapphir - São Luis F.C. 0:5

49e minuut.
Sergipano heeft problemen om de bal te vangen. Romano is nu in balbezit. Romano passt de bal in één keer door. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:6

50e minuut.
Souto passt de bal in één keer door. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu passt de bal in één keer door. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:7

55e minuut.
Jabá geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rachwał de bal onder controle te krijgen. Kul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kul geeft een lange en hoge pass. Romano is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Güneşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:8

59e minuut.
Rachwał is nu in balbezit. Rachwał schiet op doel. Daar is Jabá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano rent richting de bal. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:9

60e minuut.
Souto is nu in balbezit. Souto passt de bal in één keer door. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:10

64e minuut.
Tomborowski passt de bal met de wreef. Romano is nu in balbezit. Romano passt de bal zonder na te denken. Güneşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:11

66e minuut.
Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano speelt de bal door. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał schiet op doel. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:12

67e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano passt de bal in één keer door. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomborowski probeert naar een medespeler te passen. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:13

81e minuut.
Romano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rachwał de bal. Rachwał passt de bal met de wreef. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:14

82e minuut.
Güneşoğlu passt de bal zonder na te denken. Dracena rent richting de bal. Dracena met een sublieme pass. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Mozer bokst de bal weg. Romano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - São Luis F.C. 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapphir 84%, São Luis F.C. 16%.
sapphir - São Luis F.C. 0:15