Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubiratã Esporte Clube Coloradinho E.C
Normal Tactiek Chacho Coudet
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 31.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tenorio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pantera neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera haalt uit met een fantastische trap. Romano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Coloradinho E.C 0:1

11e minuut.
Pelé heeft problemen om de bal te vangen. Cunha rent richting de bal. Cunha passt de bal in één keer door. Tenorio rent richting de bal. Tenorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zanotti kopt de bal weg. Braine met een sublieme pass. Klungelig pakt Pantera de bal. Pantera schiet op doel. Pelé probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cunha speelt de bal door. Braine rent richting de bal. Braine geeft een lange en hoge pass. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cunha geeft de bal voor. Daar is Braine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braine probeert naar een medespeler te passen. Pantera rent richting de bal. Pantera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pêra rent richting de bal. Van Paemel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Paemel probeert naar een medespeler te passen. Fiel is nu in balbezit. Fiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Coloradinho E.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubiratã Esporte Clube 60%, Coloradinho E.C 40%.
Ubiratã Esporte Clube - Coloradinho E.C 0:2

51e minuut.
Braine met de inworp. Van Paemel rent richting de bal. Van Paemel passt de bal met de wreef. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Van Paemel met de inworp. Chowanczak geeft een lange en hoge pass. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Braine geeft een lange en hoge pass. Fiel rent richting de bal. Fiel geeft een hoge lob. Van Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Paemel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Romano met een harde bal richting middenveld. Van Paemel kopt de bal weg. Cunha probeert de bal aan de voet te houden. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Coloradinho E.C 0:3

61e minuut.
Cunha probeert de bal aan de voet te houden. Fiel rent richting de bal. Fiel geeft de bal voor. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Pêra de bal. Tenorio is nu in balbezit. Pêra begaat een overtreding. Tenorio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tenorio kan niet meer verder spelen. Relvas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Chowanczak passt de bal in één keer door. Pantera probeert de bal met de borst te controleren. Relvas rent richting de bal. Relvas schiet op doel. Romano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Coloradinho E.C 0:4

75e minuut.
Doeltrap. Pelé trapt de bal weg. Klungelig pakt Braine de bal. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pantera rent richting de bal. Pantera passt de bal met de wreef. Pêra heeft problemen om de bal te vangen. Van Paemel rent richting de bal. Van Paemel haalt uit met een fantastische trap. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Van Paemel is nu in balbezit. Van Paemel passt de bal zonder na te denken. Braine probeert naar een medespeler te passen. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubiratã Esporte Clube - Coloradinho E.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubiratã Esporte Clube 77%, Coloradinho E.C 23%.
Ubiratã Esporte Clube - Coloradinho E.C 0:5