Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.11
  • Stadion: #freeDallagnol
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1554
Novo F.C Cruzeiro De Sousa BB
2 x 2 Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gama zal de hoekschop nemen. Daar is Petkovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Calisto rent richting de bal. Lorenzi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lorenzi de bal. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Cruzeiro De Sousa BB 0:1

11e minuut.
Índio kopt de bal weg. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal met de wreef. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Cruzeiro De Sousa BB 0:2

20e minuut.
Valverde haalt uit met een fantastische trap. Portuga probeert naar een medespeler te passen. Índio geeft een lange en hoge pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. Portuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gama verovert de bal door een tackle van achteren. Calisto is nu in balbezit. Gama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gama moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gama schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Mossoró kopt de bal weg. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi passt de bal in één keer door. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Cruzeiro De Sousa BB 0:3

36e minuut.
Souza is nu in balbezit. Souza probeert naar een medespeler te passen. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mossoró met een sublieme pass. Petkovic rent richting de bal. Petkovic passt de bal in één keer door. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paquetá komt het veld opgelopen. Leme komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo F.C 82%, Cruzeiro De Sousa BB 18%.
Novo F.C - Cruzeiro De Sousa BB 0:3

46e minuut.
Lorenzi probeert naar een medespeler te passen. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Criciúma zijn tegenspeler op de grond. Criciúma krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Paquetá geeft een hoge lob. Índio rent richting de bal. Calisto is nu in balbezit. Índio onderschept slim de pass. Índio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Dutra passt de bal met de wreef. Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón onderschept slim de pass. Klungelig pakt Rondón de bal. Rondón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lorenzi is nu in balbezit. Calisto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi onderschept slim de pass. Lorenzi schiet op doel. Portuga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Cruzeiro De Sousa BB 0:4

73e minuut.
Índio rent richting de bal. Índio passt de bal met de wreef. Dutra geeft een hoge lob. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Calisto rent richting de bal. Mossoró onderschept slim de pass. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi schiet op doel. Portuga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Cruzeiro De Sousa BB 0:5

81e minuut.
Calisto rent richting de bal. Mossoró onderschept slim de pass. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... Portuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Cruzeiro De Sousa BB 0:6

86e minuut.
Ruviaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calisto met een snelle inworp. Criciúma is nu in balbezit. Criciúma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Ruviaro trapt de bal weg van het doel. Lorenzi met een sublieme pass. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Portuga trapt de bal weg. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró passt de bal met de wreef. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. Portuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo F.C 82%, Cruzeiro De Sousa BB 18%.
Novo F.C - Cruzeiro De Sousa BB 0:6