Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Original F.C CaioAndFC
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 15.5
good Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Lisboa is nu in balbezit. Lisboa passt de bal in één keer door. Voştinar speelt de bal door. Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Voştinar met een sublieme pass. Lemus controleert de bal met de borst. Lemus passt de bal zonder na te denken. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela schiet op doel. Marinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - CaioAndFC 1:0

9e minuut.
Marinho trapt de bal weg. Inworp. Viola met de inworp. Voştinar rent richting de bal. Voştinar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Prado met een sublieme pass. Voştinar is nu in balbezit. Voştinar geeft een hoge lob. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa geeft een hoge lob. Marinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - CaioAndFC 2:0

22e minuut.
Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Lemus rent richting de bal. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trevisan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - CaioAndFC 3:0

23e minuut.
Voştinar probeert naar een medespeler te passen. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Lemus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lira de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - CaioAndFC 4:0

25e minuut.
Rolf geeft de bal voor. Valenzuela rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lisboa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lemus probeert de bal met de borst te controleren. Meireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola probeert naar een medespeler te passen. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel. Trevisan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - CaioAndFC 5:0

33e minuut.
Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar passt de bal met de wreef. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola geeft een hoge lob. Valenzuela krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Marinho met een harde bal richting middenveld. Cabral kopt de bal weg. Bonilha rent richting de bal. Bonilha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Voştinar onderschept slim de pass. Pimentel onderschept slim de pass. Prado maakt een afschuwelijke overtreding. Prado krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar onderschept slim de pass. Voştinar passt de bal in één keer door. Lemus rent richting de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ... Marinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Lemus passt de bal in één keer door. Trevisan rent richting de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Marinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - CaioAndFC 6:0

44e minuut.
Moreira onderschept slim de pass. Voştinar rent richting de bal. Lemus rent richting de bal. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Original F.C 37%, CaioAndFC 63%.
Original F.C - CaioAndFC 6:0

46e minuut.
Lisboa rent richting de bal. Lisboa probeert naar een medespeler te passen. Voştinar probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marinho met een harde bal richting middenveld. Voştinar kopt de bal weg. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - CaioAndFC 7:0

51e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Prado passt de bal met de wreef. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela geeft een lange en hoge pass. Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Patropi de bal onder controle te krijgen. Passarela rent richting de bal. Passarela passt de bal in één keer door. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Marinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Trevisan de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira speelt de bal door. Voştinar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonilha rent richting de bal. Bonilha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lisboa met de inworp. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal met de wreef. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - CaioAndFC 8:0

73e minuut.
Pimentel geeft de bal voor. Passarela heeft problemen om de bal te vangen. Passarela geeft een hoge lob. Voştinar geeft de bal voor. Valenzuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Meireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar onderschept slim de pass. Voştinar probeert naar een medespeler te passen. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Marinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - CaioAndFC 9:0

79e minuut.
Lemus rent richting de bal. Pimentel begaat een overtreding. Lemus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Passarela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Viola kopt de bal weg. Meireles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meireles raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Meireles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Original F.C 37%, CaioAndFC 63%.
Original F.C - CaioAndFC 9:0