Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulista F. C. Cruzeiro De Sousa BB
Nova Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 15.1
solid Schieten poor
good Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lučin passt de bal in één keer door. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak geeft een hoge lob. Polko rent richting de bal. Polko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vaz trapt de bal weg. Polko kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruviaro de bal. Gamarra rent richting de bal. Gamarra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Petkovic probeert de bal aan de voet te houden. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak passt de bal in één keer door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Cruzeiro De Sousa BB 1:0

13e minuut.
Valverde speelt de bal door. Klungelig pakt Lorenzi de bal. Índio is nu in balbezit. Gamarra rent richting de bal. Gamarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lučin verovert de bal door een tackle van achteren. Lučin probeert naar een medespeler te passen. Canavaro is nu in balbezit. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Vaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hudobir geeft de bal voor. Canavaro probeert de bal met de borst te controleren. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Vaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Cruzeiro De Sousa BB 2:0

23e minuut.
Gamarra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dutra. Polko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamarra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Lučin geeft de bal voor. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak geeft een lange en hoge pass. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gamarra kopt de bal weg. Klungelig pakt Canavaro de bal. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Vaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Cruzeiro De Sousa BB 3:0

31e minuut.
Polko met de inworp. Lučin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučin passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuńczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuńczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hudobir is nu in balbezit. Hudobir speelt de bal door. Kuńczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Gamarra de bal. Gamarra schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Vaz trapt de bal weg. Lučin kopt de bal weg. Gamarra rent richting de bal. Gamarra schiet op doel. Vaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Cruzeiro De Sousa BB 4:0

37e minuut.
Lučin onderschept slim de pass. Lučin passt de bal zonder na te denken. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra schiet op doel. Vaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Cruzeiro De Sousa BB 5:0

40e minuut.
Polko geeft een hoge lob. Canavaro kan de bal niet met de borst controleren. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Vaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučin onderschept slim de pass. Canavaro rent richting de bal. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra schiet op doel. Vaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučin onderschept slim de pass. Lučin probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Vaz bokst de bal weg.

45e minuut.
Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petkovic met de inworp. Lorenzi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulista F. C. 25%, Cruzeiro De Sousa BB 75%.
Sulista F. C. - Cruzeiro De Sousa BB 5:0

48e minuut.
Valverde controleert de bal met de borst. Hudobir bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valverde krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Polko is nu in balbezit. Polko passt de bal met de wreef. Canavaro rent richting de bal. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hudobir is nu in balbezit. Hudobir passt de bal met de wreef. Gamarra rent richting de bal. Gamarra passt de bal zonder na te denken. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Cruzeiro De Sousa BB 6:0

72e minuut.
Lučin geeft een hoge lob. Dutra kopt de bal weg. Gamarra is nu in balbezit. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Melekyüz onderschept slim de pass. Melekyüz geeft de bal voor. Canavaro probeert de bal met de borst te controleren. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Vaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Índio probeert de bal met de borst te controleren. Lučin rent richting de bal. Lučin passt de bal in één keer door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko verovert de bal door een tackle van achteren. Polko met een sublieme pass. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Polko is nu in balbezit. Polko speelt de bal door. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulista F. C. - Cruzeiro De Sousa BB 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulista F. C. 44%, Cruzeiro De Sousa BB 56%.
Sulista F. C. - Cruzeiro De Sousa BB 7:0