Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Luis F.C. Red Bull Devils
4-2-3 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 19.5
formidable Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Rachwał is nu in balbezit. Rachwał geeft een lange en hoge pass. Romano heeft problemen om de bal te vangen. Romano draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 1:0

5e minuut.
Davila probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fubá de bal. Tomborowski speelt de bal door. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 2:0

13e minuut.
Kul probeert naar een medespeler te passen. Souto is nu in balbezit. Souto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rachwał de bal. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro bokst de bal weg. Klungelig pakt Romano de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 3:0

16e minuut.
Fisher probeert de bal aan de voet te houden. Souto rent richting de bal. rent richting de bal. Souto onderschept slim de pass. Souto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Romano speelt de bal door. Rachwał rent richting de bal. Rachwał passt de bal in één keer door. Daar is Souto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kul rent richting de bal. Kul met een sublieme pass. Tomborowski rent richting de bal. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał passt de bal met de wreef. Biro-Biro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 4:0

24e minuut.
Rachwał passt de bal in één keer door. Souto is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bianchi ... Strafschop! Souto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Souto kan niet meer verder spelen. Romano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Biro-Biro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 5:0

28e minuut.
Daar is Romano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano probeert naar een medespeler te passen. Rachwał heeft problemen om de bal te vangen. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kul geeft een lange en hoge pass. Biro-Biro probeert naar een medespeler te passen. Fisher kopt de bal weg. Klungelig pakt Rachwał de bal. Rachwał geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Romano is nu in balbezit. Romano passt de bal met de wreef. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Marin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 21%, Red Bull Devils 79%.
São Luis F.C. - Red Bull Devils 6:0

49e minuut.
Klungelig pakt Fubá de bal. Romano speelt de bal door. Klungelig pakt Rachwał de bal. Rachwał schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marin de bal onder controle te krijgen. Biro-Biro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romano is nu in balbezit. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 7:0

51e minuut.
Romano rent richting de bal. Romano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rachwał de bal. Romano is nu in balbezit. Romano haalt uit met een fantastische trap. Biro-Biro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
rent richting de bal. Tomborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomborowski geeft een lange en hoge pass. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Romano is nu in balbezit. Romano passt de bal in één keer door. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel. Biro-Biro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 8:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kul geeft een lange en hoge pass. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 9:0

67e minuut.
Tomborowski met een sublieme pass. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał geeft de bal voor. Romano is nu in balbezit. Romano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 10:0

70e minuut.
Tomborowski met een snelle inworp. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał geeft een lange en hoge pass. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Davila geeft de bal voor. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał passt de bal zonder na te denken. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rachwał met een sublieme pass. Bianchi is nu in balbezit. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 11:0

77e minuut.
Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał geeft een hoge lob. Marin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romano rent richting de bal. Romano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
García Sánchez kopt de bal weg. Tomborowski heeft problemen om de bal te vangen. Rzepicha geeft een hoge lob. Rachwał rent richting de bal. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Davila speelt de bal door. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rachwał de bal. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Red Bull Devils 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 24%, Red Bull Devils 76%.
São Luis F.C. - Red Bull Devils 12:0